Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

care ma ajut aici la 43..................un hint ceva

am inteles ca psd e format de fisier il poti vedea cu photoimpact.

fetitza e fisierul????

sau e altul ????

Posted

Pana la urma...are cineva o idee la 45?

nu. dar cum ai ajuns asa de repede pana aici (mai repede decat oricine altcineva care a incercat jocul cred), sunt sigura ca vei afla raspunsul si ni-l vei spune tuturor :) gl :right:

Posted

nu. dar cum ai ajuns asa de repede pana aici (mai repede decat oricine altcineva care a incercat jocul cred), sunt sigura ca vei afla raspunsul si ni-l vei spune tuturor :) gl :right:

nu am aflat inca raspunsul.. :) dar am mai gasit inca 2 cifre in afara de 45 ala.. :) (si nu au legatura cu bancutza sau cu umbra) :D

Posted

deci eu is pierdut aici.......poza care trebuie sa o vizionez sa inteleg ca e "fetitza.jpg"...............nu alta

fisiere psd stiam ca contin mai multe obiecte care se pot muta.(not merged)

am luat un fisier de pe net ala cand il deschidin photoimpact ma intreaba il deschid ca un obiect intreg,sau cum e el pe bucati.

Am incercat sa transform jpg in .... nu merge

In poza mi se pare ca am gasit ceva in fundal ca o fata sau ce ii aia habar nu am...sa fie aia sau sa mai caut...

Need help,numai am idei

Posted

KGuard' date='Nov 23 2006, 18:26' post='1549108']

vreau si eu un hint la lvl ala cu tastatura a=b b=c c=d :| pls

a=b;b=c;c=d;...........................;

Posted

deci eu is pierdut aici.......poza care trebuie sa o vizionez sa inteleg ca e "fetitza.jpg"...............nu alta

fisiere psd stiam ca contin mai multe obiecte care se pot muta.(not merged)

am luat un fisier de pe net ala cand il deschidin photoimpact ma intreaba il deschid ca un obiect intreg,sau cum e el pe bucati.

Am incercat sa transform jpg in .... nu merge

In poza mi se pare ca am gasit ceva in fundal ca o fata sau ce ii aia habar nu am...sa fie aia sau sa mai caut...

Need help,numai am idei

trebuie sa vizionezi "fetitza.xxx" :P, nu "fetitza.jpg". unora chiar nu le-a mers sa faca asta, probabil depinde si de browser... nu stiu. a, da, si sa faci rost de programul care genereaza extensii xxx de-alea.

Posted

se pare ca la 45 am ramas cu totii :(

ti`am zis..eu am mai gasit niste cifre...daca vrei da`mi un add pe mess..vezi ca ai adresa mea la profile..si am sa iti arat..despre ce vorbesc..

Posted

deci doamne iarta-l pe gap deci laso in........ daca level 44 e ceva normal pentru oameni =))

am stat 15 ore la el si raspunsul era un amarat de ....................

am ajuns si eu la 45 daca aflu ceva va zic =))

Posted

deci doamne iarta-l pe gap deci laso in........ daca level 44 e ceva normal pentru oameni =))

am stat 15 ore la el si raspunsul era un amarat de ....................

am ajuns si eu la 45 daca aflu ceva va zic =))

succes..chiar astept cu nerabdare... :)

Posted

mai bine ne strangem mai multe persoane

ne alegem fiecare cate un grup de numere (1-100 / 101-200 / 201-300) :lol: si il gasim :)))

ma bag acum sa vad ce reusesc

Posted

mai bine ne strangem mai multe persoane

ne alegem fiecare cate un grup de numere (1-100 / 101-200 / 201-300) :lol: si il gasim :)))

ma bag acum sa vad ce reusesc

alex..esti sigur ca e un numar este raspunsul?

am trecut si eu la 45 :) sper sa ii dau de cap

:right: sa speram ca,gasesti tu ceva...

Posted
:| nu-mi dau seama... raspunsul la lvl 45 e in cifre sau in litere? ca am incercat in cifre, zau ca am adunat toate numerele de pe acolo... am incercat inclusiv varianta in care le adunam si pe alea din link... help?
Posted

:| nu-mi dau seama... raspunsul la lvl 45 e in cifre sau in litere? ca am incercat in cifre, zau ca am adunat toate numerele de pe acolo... am incercat inclusiv varianta in care le adunam si pe alea din link... help?

e in cifre raspunsul

"ADUNA TOATE NUMERELE PE CARE LE VEZI" = cifre romane + 45 +...+ ... + ... (combinatii ale lui 45) :D

Posted

e in cifre raspunsul

"ADUNA TOATE NUMERELE PE CARE LE VEZI" = cifre romane + 45 +...+ ... + ... (combinatii ale lui 45) :D

mda.. thank u.. solved... desi a 3-a combinatie a lui 45 tine de domeniul fantasticului... nu "vad" nicicum nr ala. ms oricum :)

:clap: deian

banal 46 :D

Posted

Edel 1 q...43 te pricepi la photoshop? =)) ca la 47 e ceva in genul lui 43... adik ai sa gasesti iar un "psd" in + ...si noi ..adik eu cu deian suntem varza...

Edel da`mi un pm cu id tau de mess..sa vb ceva cu tine te rog..

Posted

deci a trecut careva?

eu am incercat toate muzeele unde a mai fost expusa monalisa,orasele,si cativa ani......

poate aveti vreo idee ce tablou e ala langa....olymp?

astia care se stiu in photoshop ati reusit ceva? :P

Posted

n-are treaba cu photoshopul... cum indiciul e sa cauti in alta parte m-am gandit ca poate are legatura cu celalalt nivel, de mai demult, cu mona lisa... dar nu e (cel putin am incercat toate variantele). poate tabloul de langa, poate codul lui da vinci... cine stie? :dontknow: cam astea sunt posibilele idei... o sa ma mai gandesc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...