Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

uitate ca este o poezie scrisa...si trebuie sa gasesti ultimul cuvant din acea poezie....:D

hint cam mult : Bacovia il cheama restul..ocupa`te

Posted

uitate ca este o poezie scrisa...si trebuie sa gasesti ultimul cuvant din acea poezie....:D

hint cam mult : Bacovia il cheama restul..ocupa`te

stiam k este vb de bacovia dar eu ma tot gandeam la cuvantul liniste, dar nu rezolvam nik :| 10x

lvl 10 ? clues ? :-" ( ceasul )

am inlocuit sus, imi apare o poza mare cu ceasul si nik la sursa :|

Posted

KGuard' date='Nov 18 2006, 22:24' post='1538658']

stiam k este vb de bacovia dar eu ma tot gandeam la cuvantul liniste, dar nu rezolvam nik :| 10x

lvl 10 ? clues ? :-" ( ceasul )

pai indiciul e a=z Ceas contine litera a sau z?

Posted

Kani daca poti sa-mi dai un indiciu la lvl 24...

stiu cine la pictat,stiu cine e tatal lui.........habar nu am nu merge nici una :((

edit:am ajuns si eu la 26 acuma gandesc:P

Posted

lvl 12... anagrame .. clues pls ? :(. give me some clues

knd vad chimie imi vine rau.. era sa raman anul trecut corigent .. X(

deci trebuie sa fac un cuvant cu o parte din literele cifrelor respective, nu ?

Posted

KGuard' date='Nov 19 2006, 01:10' post='1539070']

lvl 12... anagrame .. clues pls ? :(. give me some clues

knd vad chimie imi vine rau.. era sa raman anul trecut corigent .. X(

ai niste elemenrte acolo...si in paranteza niste cifre..iei literele care corespund cifrelor...si faci un cuvant..

Lvl 35..Hint...ceva palate cunoscute?

Posted

vai ce a ajuns thread-ul asta :(

fiti si voi mai discreti in hint-uri si incercati sa rezolvati si singuri unele lvl-uri...daca ceri hint la lvl x si dupa 5 min vii si ceri hint la lvl x+1 n-ai facut nimic...e doar pierdere de timp, nu ramai cu nimic :)

am vazut ca cineva a dat chiar raspunsul la un lvl ... mda...

Posted

edel zii si mie un indiciu la 44 :|

ala parca e ala cu poezia... na, trebuie sa stii sa o traduci si sa o privesti cu foarte mare atentie.. sigur o sa descoperi ceva comun la fiecare vers.

@sensini da, ai dreptate, e chiar aiurea asa, toata lumea cere hinturi la lvl 4, apoi la lvl 5, apoi la lvl 6 samd. si in ritmul asta ma cam indoiesc ca va trece cineva de lvl 45... desi vor ajunge toti acolo.

@all faceti-va un user pe forumul de al joc. aveti acolo hinturi date chiar de creatorul jocului, care va pot ajuta. si daca petreceti mai mult de 5 min la un lvl, nu disperati si incercati sa nu postati aici pt hinturi deja :)

Guest electrick
Posted

Pls baieti, ziceti-mi si mie un hint la ala cu catelul (lvl 36 park) dak ati trecut de el, k stau la el de o sapt... Indiciul este "program de chat"... Nu reusesc sa ma prind deloc.

Posted

Pls baieti, ziceti-mi si mie un hint la ala cu catelul (lvl 36 park) dak ati trecut de el, k stau la el de o sapt... Indiciul este "program de chat"... Nu reusesc sa ma prind deloc.

uitate atent la poza!

iti mai dau eu un indiciu : view profile

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...