Jump to content
TenshiTNQ

Ai Poster Pe Perete?

Recommended Posts

Posted

Harta din Morrowind

CS 1.6 5.gif

Parazitii

Eminem

BMX XXX - un joc care pare promitator da nu l-am gasit nicaeri :-w

Never winter nights

Un opel astra tunat

Galeria STELEI 5.gif

Si cam atata cred

Posted

Baieti, nu s-a mai scris in aceste topicuri de o luna si jumatate aproape.

Nu cred ca mai era nevoie sa le "inviati", dar, ma rog.

Ati facut la fel si in celelalte 2 threaduri(Femeie si calculatoru, respectiv Cati ani ai), intelegeti ca dk nu se mai postase de mult timp, nu s-a mai postat cu un motiv, acum, puteti fi acuzati de spam, intelegeti si voi.Asta am vrut sa spun

On Topic: n-am poster sad.gif(

Posted

am doua mega postere cu LOTR (unu cu FOTR si unu cu ROTK ) folosite la cinema-uri tongue.gif

si un poster cu harry potter and the goblet of fire

si un poster de la cartea harry potter and the half blood prince.

Guest Hav3 a Br3ak
Posted

sh l mine a vopsit kmera BangHead.gif dar tot am my pus postere p peretzi..am unu ku kurt cobain...unu ku good charlotte, un desen fakut d cel my bun prieten legat d sk8 sh bineintzeles o poza inramata ku mine in cls 1..so sweet biggrin.gif

Posted

Am doar 4 postere si cateva poze mici de A4:

1 x CS: Condition Zero (de la PCGames)

1 x Warcraft III (PCGames)

1 x Quake (benzi desenate) (de la revista Game Over)

1 x Unreal 2 sau nu mai stiu exact (femeia astea cu arma HYDRA) (tot la revista PCGames)

Restu sunt poze de A4 de la revista PC franceza, lipit pe usa in dormitorul mic , acu 7 ani cand nu aveam PC laugh.gif

Guest DeLa_Vega
Posted

Am peste 37 de postere puse pe perete, cele mai mari au 100-60cm 5 de genu asta.

restul sunt normale. Toate posterele sunt doar din filme cool2.gif

Posted

1 elicopter de lupta cobra in viraj strans

acolo vreo 3-4 G smile.gif

1 elicopter eurocopter alimentandu-se in aer de la un mcdonald douglas dc 10 smile.gif

1 poza cu prietena tongue.gif

1 cu raziel (din soul reaver)

1 calendar

1 cu "tali wars" america strikes back

1 cu "Afganistone" we're gonna smoke them out

1 intrerupator biggrin.gif

Posted

am avut unul cu o maimutza care se ...hm... facea caca si manca o banana, tare posterul dar l-am rupt intr-un moment de..ebrietate tongue.gif

Guest RaulHH
Posted

1 Gorrilaz

1 Steaua(dry.gif)

1 Jedi Mind Tricks (din state biggrin.gif)

Cam astea

Posted

am o dploma

Pe care scrie subtil :

Diploma

This is granted to (numele meu) beeing the bigest junkie of the year 2004

si o groaza de desene facute pe ea..cu referire la subiect icon_thumright.gif

Posted

Argh... wtf.... in loc de Darth Maul am zis Malak... prea mult Kotor am jucat...

Sorry, nush, m-am grabit la faza cu Darth... doar e celebru cu staff-ului lui cu tot smile.gif

Alex, Alex... ma dezamagesti blink.gif

Acum trecand la mine: am un calendar cu bebelusele pe partea interioara a usii de la sifonier si mai aveam un poster cu 2pac tot pe partea interioara a usii de la un alt sifonier, dar pe care l-am dat jos ca se cam rupsese. Nu am postere pe pereti... i hate them.

Posted

Am avut camera plina de postere..dar am crescut si mi-a trecut.

Ce am mai pastrat anul trecut, erau niste postere cu reclame la jocuri - faine desene.

Bucurati-va de tinerete, ca batranetea e lunga si trista eusa_dance.gif

Posted

un perete [din cei 4] ...m`i acoperit de vreo 6-7 postere mari ..cu echipa stelei din 2005-2006...LoVe Steaua RuLLez

@ off-topic sylvyu cate topicuri mai ai de gand sa dezgropi? BangHead.gif

@ on-topic inainte sa fie renovat apartamentul aveam toata camera plina cu postere de nu se mai vedeau peretzii ... acuma mai am un poster cu steaua da are zilele numarate tongue.gif

Posted

Nu mai am postere pt k le-am dat jos ... am unu mare cu un ferrari si in rest am tablouri mici cu avioane de lupta romanesti si unu mai mare cu avion de ... nush ce e smile.gif o sa le fac poza si o sa le pun cine vrea sa le vada smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...