Jump to content
TenshiTNQ

Ai Poster Pe Perete?

Recommended Posts

Posted

Alex, nu am 14-15 ani.....

demonium, ai tu vreo solutie? lol Oricum nu mi se intampla in fiecare zi, cam de doua ori pe saptamana...

derivezi de la subiect tataie... sa scriu mai mare? poate te lasa vederea: DERIVEZI DE LA SUBIECT

Guest m_marius_ice
Posted

8 postere cu motociclete

B)

Guest cirozel
Posted

1 poster cu Yamaha TDM900 si 4 mari cu Subaru STI :hello:

Posted

- 1 poster Star Wars The Phanom Menace cand se bat unii cu sabiile(Darth Maul cu Obi Wan si cu Qui-Gon Jinn) :P

- 1 poster cu Tom&Jerry luat mai demult dintr-o revista Abracadabra

- 1 poster cu Commandos

- 1 poster cu Arnold care tine un pitic imbracat in mos craciun in brate

I'm stil looking for posters cu Kickboxing si skateboarding... de fapt nici nu prea m-am omorat cautand... :(

Posted

Ah, I am so ashamed...

Era vorba despre Obi-Wan Kenobi(care era padawanu) si trainer-ul lui, Qui-Gon Jinn care se luptau cu ala cu coarne... darth maul din cate stiu eu ... poate ma insel...

Deci nu am gresit... ma rog, poate putzin de tot...

Posted

Well, daca vrei sa stii, pe ala il chema Darth Maul, apoi ai zis de ObiWan si padawanul, dar padawanul era tocmai Obi, asa ca tebuia sa zici numele lui Qui-Gon

Posted

Postere cu Steaua , SOUTHPARK - unul mare (tata a vrut sa ia o harta din Londra si a nimerit asta :D , ca era facut sul, dar e super, cu toate personajele) , unul cu Matrix , si Star Trek Away Team ( nu aveam altceva sa pun in locul lui ).

Vreau un poster cu Heroes of Might and Magic 3 / 4 daca doneaza careva !

Posted

am avut unu mare, , misto, tot eminem normal...l-am dat jos ca atunci cand intrau fetele in camera la mene, se indragostea de el, in loc sa se indragosteasca de mene wink.gif , m-a sabotat asa ca s-a dus.. biggrin.gif acum nimik.. sad.gif

Posted

acuma nu mai am postere. am avut si eu multe dar m-am saturat de ele!

am avut unu cu scorpion din mortal kombat, unul cu un bolid bugati, unu cu cypress hill,unu cu tupac, unu cu mafia, o harta a romaniei si altele tongue.gif

acuma mi-ar place niste postere misto cu bob marley si bruce lee dar le-as pune frumos in rama nu le-as mai carpi pe perete cu banda adeziva smile.gif

hai norok occasion14.gif

pace tiphat.gif

Posted

1. Poster GTA SA PS2 (full black)

2. Poster GTA SA cu CJ

3. ** cEA mai buna ** !! - poster cu Vampire-Masqurade bloodlines

4. (am avut) un poster cu harta lu' San Andreas (nu il mai am)

5. D00m 3

6. CS: CZ

Posted

let`z seeee......un poster maaaaare cu em in primul rand,apoi limp bizkit,2pac,nirvana,marylin manson shi unu cu GTA:SA.theen am peretzii plini de pagini din reviste franceze de auto tunning wink.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...