Jump to content
Louie™

Ia sa vedem

Recommended Posts

Posted

e cam aiurea testul caci dak scrii varianta corecta in alt mod decat e bagata acolo nu se ia in considerare ... in fine

Raspunsuri corecte: 4 din 11

IQ-ul estimat: 100

Esti cam la fel de inteligent ca media populatie globului. Dar oricum...nu trebuie sa fi complexat de acest lucru

Posted

bun de aruncat la gunoi, SINCER, ala face test de iq si el scrie "intrii"?

am dat raspuns corect si a zis ca e fals, oricum mi-a iesit 100, dar am raspuns la toate corecte, sunt banale si prost facute.

Posted

nu`i cine stie ce ... tin apasat esc si yo ce iese smile.gif)

"Doamne Dumnezeule, ieri a facut si planta mea din sufragerie acest test si a avut, un IQ mai mare ca tine. Nu cred ca e bine sa fi lasat în continuare în libertate! Ai putea deveni un pericol pentru societate!

...Sau esti cumva politist?

"

Posted

e aiurea facut pentru ca daca raspunsul e "zero" shi u scrii "zer", raspunsul nu-ti este luat in considerare

blink.gif nu am stat sa-mi bat capul cu el, am raspuns la unele, la altele am dat enter pur shi simplu shi mi-a ieshit 100

Posted

IQ-ul estimat: 70

Doamne Dumnezeule, ieri a facut si planta mea din sufragerie acest test si a avut, un IQ mai mare ca tine. Nu cred ca e bine sa fi lasat în continuare în libertate! Ai putea deveni un pericol pentru societate!

...Sau esti cumva politist? 

Yepp, that`s me allright 24.gif

p.s. am apasat enter de 11 ori bananadance2.gif

Posted

Raspunsuri corecte: 6 din 11

Esti cam la fel de inteligent ca media populatie globului. Dar oricum...nu trebuie sa fi complexat de acest lucru

Posted

Raspunsuri corecte: 10 din 11

IQ-ul estimat: 130

Doamne Dumnezeule, esti ori un geniu ori ai trisat în timpul testului!

-------

Ca n-am scris CraciunuL ci Craciunu angry4.gif

Posted

Raspunsuri corecte: 7 din 11

Posted

Raspunsuri corecte: 4 din 11

In Concluzie: e de kkt testul

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...