BOUNTY_KILLER Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 Girl in carDin cate am cercetat pe net acest film este real si sfarsesc intr-un accident mortal acum cativa ani ... va las pe voi sa decideti ... unii zic ca nu e realDar totusi ... it's some nasty & Freaky Shit O_o
Qui-Gon Jinn Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 I want you to die! now!not you bounty killerthat is not scary, that's just weird...makes me feel hungry.
BOUNTY_KILLER Posted July 28, 2006 Author Posted July 28, 2006 me 2 ... da nush d c ...??? oare ca se descompune???
seba18 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 cum the f**k sa fie real? grow up, kids!mutat la fun
Dj.D3x Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Nu stiu cat de real este dar am mai gasit ceva asemanator aici !!
zetulescu Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Nu cred ca este real..m-am saturat de chestiile astea....cand unii nu au ce face fac un film si il dau pe net...
Dj.D3x Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Slym,Jul 29 2006, 05:02 PM] More links :> Inca cate pt tine cu dedicatie speciala :1)2)3)4)5)
BooM-retired Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Bullcrap. 100% regizat. Hai ca faza cu imaginea care fuge e posibil sa fie adevarata, dar la sunetele alea se "vede" clar ca e regizat !
Guest Sinistratu Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Think this is scary? S-o vedetzi pe bunik shi ea ink e in viatza REGIZAT
ChrisMcM Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 not real .. be serious ) ... un pic de cunostinta in efecte vizuale si se poate rezolva .. cmon ... tu crezi in mos craciun?
|logikal| Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 nu tata ...ce ai ? nu ai vazut ce cu camere praf a filmat ?
Nagasaky Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 nu tata ...ce ai ? nu ai vazut ce cu camere praf a filmat ? Nu tata nu am vazut ce cu camere e filmat... ma uit la posturile tale si mai toate is pline de greseli de genul acesta...ON-TOPIC: Ganditi-va putin... daca sa zicem ca a-ti vedea o fantoma (yeah sure)... si a-ti avea o camera de filmat... cand o vedeti in fata mai stati cu camera? Pe deasupra... ele nu pot lovi . Orice fantoma NU poate lovi . Cum era in film . Nu ai mai filma... ai arunca camera ai fugi din casa . Iti zic sigur . Iar daca ar fi sa te intorci ai veni cu un preot dupa tine... tremurand ca gelatina . Si nu aveai timp sa pui si introducere... si nu iti mai ardea sa te uiti la filmul ala in viata ta . Oricum ideea e ca nimeni nu se plimba cu masina si filmeaza ca nu are ce face... nimeni nu umbla cu camera prin casa ca nu are ce face... nimeni nu se plimba la 1:30 noaptea prin cimitire (decat daca nu e dala de fura din morminte) . Deci analizati si voi . Sansele sunt prea mici . Iar unele sunt prea idioate . Cum dreacu sa te loveasca o fantoma (daca ar exista) !
Guest Sinistratu Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hehe eu nu fur din morminte da cand mi se urca la cap ce-am bagat la bord in seara aia dorm shi prin cimitire . Am mers prin cimitire la betzie ce i asha mare grozavie
Dark Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nagasaky,Aug 2 2006, 11:34 PM] Nu tata nu am vazut ce cu camere e filmat... ma uit la posturile tale si mai toate is pline de greseli de genul acesta... ON-TOPIC: Ganditi-va putin... daca sa zicem ca a-ti vedea o fantoma (yeah sure)... si a-ti avea o camera de filmat... cand o vedeti in fata mai stati cu camera? Pe deasupra... ele nu pot lovi . Orice fantoma NU poate lovi . Cum era in film . Nu ai mai filma... ai arunca camera ai fugi din casa . Iti zic sigur . Iar daca ar fi sa te intorci ai veni cu un preot dupa tine... tremurand ca gelatina . Si nu aveai timp sa pui si introducere... si nu iti mai ardea sa te uiti la filmul ala in viata ta . Oricum ideea e ca nimeni nu se plimba cu masina si filmeaza ca nu are ce face... nimeni nu umbla cu camera prin casa ca nu are ce face... nimeni nu se plimba la 1:30 noaptea prin cimitire (decat daca nu e dala de fura din morminte) . Deci analizati si voi . Sansele sunt prea mici . Iar unele sunt prea idioate . Cum dreacu sa te loveasca o fantoma (daca ar exista) ! de unde stii ca fantmele nu pot lovi ? scrie asta in ghost buster freack removal kit? btw .. ca tot ai adus vorba despre preoti ... constantine nu exista
Skarmory Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Da frate e super real filmu .....Mammmmiiiiiiiiiiiiiiiii
Skarmory Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mai ramane sa l vedem p Ceausescu,,,,si totul devine Paranoia