Jump to content
TenshiTNQ

exista vreo modalitate de a downloada dp YouTube?

Recommended Posts

Posted

Click dreapta pe video, si save link ? biggrin.gif

El vrea sa downloadeze tongue.gif ..

Tenshi, din cate stiu eu nu se poate... eusa_whistle.gif , poate sa le inregistrezi cumva cu un program de filmat...

Posted

1.Intra pe:

http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

2.Introdu in text-box link-ul filmuletului

3.Alege din lista de alaturi -> YouTube

4.Downloadeaza de pe site`ul ala FLV player

5.Cauta cu Google sau alt motor de cautare programul CinemaForge 2.0 si instaleaza`l (e freeware din cate am vazut).

6.Converteste filmul cu CinemaForge2.0 din format FLV in AVI,MPEG,etc. (asta ramane la latitudinea ta)

7.Enjoy and have a nice day tiphat.gif

Posted

Hmm...s-ar putea cu un programel de inregistrare , dar mi`s pare ca daca faci asa ceva ..e ilegal sleep.gif

pe you tube sunt numai filmulete home made fara copyright asa ca nu este ilegal sa le iei smile.gif

Guest Dante'
Posted

E atat de simplu:la send to a friend sau share this video iti scrii mailul tau(nu scrii altu')shi ti-l trimiti tie practic. tiphat.gif

Posted

E atat de simplu:la send to a friend sau share this video iti scrii mailul tau(nu scrii altu')shi ti-l trimiti tie practic. tiphat.gif

nu am verificat, dar nu cred ca "ti-l trimite tie", ci iti trimite link-ul catre pagina respectiva

Guest Dante'
Posted

Ahhh da sry ai dreptate tiphat.gif

Posted

Am avut eu un program FlashCatcher cu care se salvau foarte usor filmele de pe siteuri gen youube/metacafe... singura problema este ca nu le deschidea pe toate :-??

Posted

1.Intra pe:

http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

2.Introdu in text-box link-ul filmuletului

3.Alege din lista de alaturi -> YouTube

4.Downloadeaza de pe site`ul ala FLV player

5.Cauta cu Google sau alt motor de cautare programul CinemaForge 2.0 si instaleaza`l (e freeware din cate am vazut).

6.Converteste filmul cu CinemaForge2.0 din format FLV in AVI,MPEG,etc. (asta ramane la latitudinea ta)

7.Enjoy and have a nice day :tiphat:

Asa fac eu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...