Jump to content
THuG-Radu

Aveti prieteni adevarati ?

Recommended Posts

Guest marutzamica
Posted

sal all. sunt mara , am 20 ani. tin sa precizez ca este prima data cand postez cateva cuvinte pe un forum. cum am ajuns aici? pai problema e in felul urmator: mi-am dat seama nu ca nu am prieteni adevarati, ci ca nu mai am nici un/o prieten/a. aveam 2 asa zise "f bune prietene" insa una din ele se pare ca m-am vb pe la spate din cate stiu numai o data, iar in cele din urma am iertat-o, insa nu mai am incredere in ea mai deloc. Ce-a de-a 2-a mi-a adeverit sintagma "ochii care nu se vad, se uita" in numai vreo juma' de an cat ne-a despartit primul an de facultate in orase diferite...cat despre prieteni..iubiti..nu am avut prea mare bafta, din 2, cu unu ma certam prea des iar nr.2 m-a lovit o data si m-a amenintat ca se omoara daca ma despart de el..hmm...in rest viata e asa frumoasaaa... =)) -_- :banghead: :crybaby: cateva sfaturi..?...e cam naspa sa fii sg asa...

Posted

Prieteni adevarati niciodata nu am avut. Pot sa zic, ca am avut amici, sau niste prieteni cu care m-am inteles foarte bine. La mine a fost problema ca ma invarteam in mai multe locuri, cu diferite persoane, si cred ca din aceasta cauza nu am reusit niciodata sa am un prieten adevarat pe care ma pot baza oricand.

Posted

Nush cum e vorba asta prieteni vin si pleaca da ai mei vin si nu mai pleaca desi eu nici nu vreau sa vina :D am prieteni da nu ma bazez pe niciuni dintre ei pt k m-au lasat cand imi era lumea mai draga si le-am dat j** + ca ma cert cu ei zilnic de la diferite rahaturi :) asa k am prieteni doar ca sa ies cu ei pe undeva sau pe la vre-un gratar/chef/disco ceva da nu le cer niciodata nimic :)

nici nush ce sfat sa va dau :) incercati sa ajutati pe oricine oricand cu orice k poate in viitorul apropiat/indepartat poate o sa fiti cumva rasplatiti ;) si nu luati nimic de la nimeni :) mai bine va lipsiti daca intelegeti ce vreau sa spun :)

l.e marutzamica bine ai venit pe langa noi :)

Guest waterfall
Posted

Am 9 prieteni (adevarati) am crescut toti pe aceasi strada , aceasi scoala etc , ma ajuta ca am nevoie si invers

Prieteni "falsi" ... dap...am avut destui and they keep on coming

Ps : oick nu ma mai urmari :sef:

Posted

I'am numarat de cateva ori pe toti.. prieteni am multi, prieteni de care e vorba aici cred ca vreo 5.

pS:Cascada nu mai fi paranoic, nu'ti sta bine ^_^

Posted

Recunosc ca nu am prieteni adevarati doar prieteni falsi....

Aveam un prieten care il consideram prieten adevarat la inceput dar el cum isi face un prieten nou umbla numai cu ala cand merg la el acasa sta cu celalalt prieten in casa si zice ca nul lasa maicasa sa iese afara si tot o gramda de minciuni de un timp mam inpacat cu el dar acum ca sunt plecat nu vb cu mine pe mess cu totul ca intra eu ii spun sal el imi zice sal si iese de pe mess fara sa spui nimica chiar nu mai vreau sa aud nimic de el mai degraba am o gramada de prieteni nu adevarati dar nici fake adica se poarta ca un prietene....intelegeti voi ;)

Posted

Nu e o lume perfecta nu exista om perfect deci nu exista prieteni perfecti\adevarati.

Sper sa nu intelegeti gresit ce am scris mai sus.

Exista moment in care un om gandeste intrun fel iar celalalt altfel,unuia i se pare ca nu a facut nimic gresit,iar celuilait i se pare ca a fost prea tare neindreptatit.Amandoi se insala si ar trebuii sa vb despre chestia asta sa se clarifice treburile.Cu timpul se creaza invidie\ciuda\razbunare si se duce pe x o prietenie oricat de buna ar fi ea.Putin isi dau seama de chestia asta si foarte putini incearca sa repare problema asta,eu unu am aflat prea trziu unde e problema iar acuma e in proces de degradare prietenia,nimeni numai e sigur si are incredere totala in celalalt.Eu cred si astept momentu oportun sa dovedesc ca inca exista loialitate.Cine sa plictisit asta e,cine a avut rabdare sa citeasca completati unde credeti ca am sarit,corectati unde credeti ca am gresit.

Posted

mi se pare tare ca nimeni nu are prieteni adevarati' atunci cine e adevarat pe lumea asta?!

daca toti suntem victime ....

am 2,3 tovarasi adevarati in rest ...

Posted

am prieteni ca orice baiat caruia ii place sportul, terasa, femeile.. :D . am avut urata surpriza saptamana trecuta, printr-o intamplare, sa aflu ca nu toti imi sunt asa preteni cum credeam. sincer am ramas putin socat.. anyway live goes on

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...