Jump to content
THuG-Radu

Aveti prieteni adevarati ?

Recommended Posts

Posted

Eu am un true, real friend, coleg cu mine la liceu. Vacile negre ale clasei, cred. Vorbim toata ziua despre muzica si jocuri(pe PC desigur), injuram babute pe strada, spargem geamuri, mergem fara bilet cu autobuzul, si ne cumparam unul altuia gogosi 24.gif Love ya mate!!!

Prieteni de distanta (adica pe pe net) am cativa din comunitatea (LM-JA cred). My master Blacky si Qui smile.gif Cheers 2 you 2 guys.

Guest Blaidy
Posted

arrow ala nu e true friend sa sti wink.gif ai sa afli mai tarziu ce inseamna prieten adevarat

Posted

dupa parerea mea tu esti genul de om care ar putea fi cel mai bun prieten al cuiva, numai sa primesti acelasi tratament inapoi smile.gif

ma insel? dontknow.gif

nu sunt genul de om care ar putea fi cel mai bun prieten al cuiva doar ca primesc tratament inapoi, nu asa imi pun eu problema, ci altfel, respect omul si gandirea lui, il respect atat cat ma respecta si el pe mine, il respect cand vad ca nu incearca sa profite de pe urma mea (de fapt, imi dau seama care-i genul fiecaruia in parte, stiu unde s ama bag si unde sa NU), iar asta nu e prietenie, e respect reciproc, ceva uman, mersul normal al lucrurilor dar majoritatea uita de chestiile astea

@Radu: pt ca meriti occasion14.gif , respect occasion14.gif

later edit : cand gresesti si-ti faci un prieten, sau crezi ca-ti faci, iar el iti intoarce spatele, intoarce-i o razbunare dulce wub.gif

prietenia e o doar o forma de profit de care poti sa tragi cand ai nevoie si sa fugi cand esti prea sus!

Posted

Dude chestiile alea nasoale le-am zis in gluma. Doar nu crezi ca ma duc sa injur batranici pe strada sau sa sparg geamuri. Si credema stiu ce inseamna un prieten adevarat. Si tipu de care vorbesc mi-a dovedit-o de multe ori.

Posted

NU

NU AM PRIETENI SI NICI NU VOI AVEA

NU STIU CU CE SA MANANCA

PRIETENIA SUCKS GRAV

nu vad ce e rau in asta, eu din cate am vb cu tine pe net esti un baiat destept dar care nu stie ce vrea de la viata, o pictura in photoshop nu iti face prieteni, daca stii sa te joci in photoshop nu inseamna ca esti >all, poate aici gresesti

Guest Blaidy
Posted

arrow daca unu de pe strada ar vrea sa te impuste crezi ca acel prieten te-ar apara ? i don't think so wink.gif

Posted

don't trust anyone but your parents and brother/sister... oamenii sunt parsivi. am simtit-o pe pielea mea.

P.S.: vad ca pe prima pagina multi enumera prietenii de pe forum... wtf has that to do with the topic?

Posted

Da am foarte multi tovarasi / amice

M-au ajutat cum au putut atunci cand am avut nevoie de ei ... si eu la randul meu i-am ajutat pe ei .

Danny sad.gif si yo te consideram tovarashu meu .. si tu :-S

Posted

Cu cat consideri un prieten mai "bun" cu atat ai mai multe asteptari de la el/ea si orice greseala ar face ai considera-o o tradare enorma.

on: nu mai am prieteni adevarati ca mi s-a acrit de fatzarnicia lor..

am amici multi pe de alta parte wink.gif

Posted

Am incetat sa mai consider ca am prieteni adevarati. Am fost tras pe sfoara de cateva ori si mi-a fost de ajuns. Cele mai apropiate persoane la momentul actual imi sunt parintii. Fata de restul prefer sa pastrez o anumita distanta occasion14.gif

Posted

Prieteni, ce sunt aia? Joke, ei se stiu si e de ajuns tongue.gif pace voo si respect

PS: NU sunt gay tongue.gif , pentru ultima data, Sesshoaru, nu ar merge intre noi 24.gif

Posted

Am 2-3 prieteni in real life.....au fost mai multi si prin liceu si prin generala dar......drumurile vietii au fost diferite....pe multi probaabil ca i-am pierdut din vina mea sau nu... smile.gif ........ @ net...nu am prieteni...nu prea am incredere...aici este locul perfect ..locul unde putem fi ceea ce nu suntem smile.gif

Posted

Exista o regula simpla pe care v-o recomand si voua:DON'T TRUST ANYONE!!!Prieteni adevarati io zic ca nu exista si nici nu o sa existe vreodata...

Guest Dante'
Posted

Sigur ca am(prieteni adevarati)cel putin pana acum ar fi cativa.Sa vedem pana unde merge adevaraciunea. cool.gif

Posted

Sigur ca am(prieteni adevarati)cel putin pana acum ar fi cativa.Sa vedem pana unde merge adevaraciunea. cool.gif

Pana cand iti intoarce careva spatele, sau zice ca nu l`ai ajutat, cand de fapt tu nu ai putut ! :|

Guest Dante'
Posted

Dea numa ca suntem prieteni de 25 de ani shi nu ma(m-au tradat).....nu sa-mi intoarca spatele ca nus dala 24.gif

Posted

nush...ce sa spun poate am poate nu am , imi place sa cred ca sunt un prieten bun dar in ultima vreme nu prea am incredere nici in tricoul de pe mine

Posted

Este o vorba " doamne fereste-ma de prieteni ca de dusmani ma feresc singur"

- am din toate categorile de prieteni dar cel mai bun prieten tot banu ramane , nu te lasa la greu niciodata .

Guest black_death
Posted

Prieteni adevarati nu exista :naughty: . Toti sunt doar niste lingai care se folosesc de tine intr-un anumit scop de exemplu daca ai parinti bogati sau esti tu mai cu bani ei se folosesc de tine pt bani ,,,,,, alt exemplu daca se teme lumea de tine in scoala preteni te folosesc ca un fel de scut ( sa ii aperi si cate porcari dastea) . Repet prietenii nu exista .

Singurul prieten adevarat este computerul . El nu te va trada niciodata . ( poate mai merge si un animal de casa dar in rest nu exasta prieteni buni )

dumi eu cred si in varianta ta cu banii.....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...