skullmadness Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nimic.Nu merg la scoala Am fost exmatriculat de 3 ori,pentru ca i`am spart rotile la masina directorului ,i`am dat un shut in ``oua`` la profu de mate :cool2: ,si am scuipat`o pe diriga in timp ce o injuram :angry1: :angry1:
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Imi plac: Romana, latina, istoria geografia, biologia, engleza, tehnologiaUrasc: matematica, sportul, fizica, chimia, desenul
Mehico Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 romana k nu o faceam :>Nu este vorba de materia pe care o preferi pe motiv ca nu o faci la scoala, iti da numai note mari, e buna profa, nu te pune absent sau altele, ci materia care iti place tie, care te atrage, care ai invata-o/repeta-o cu placere."Votat": Istorie, geografie, economie & engleza.
tudorprodan Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 matematica :X...imi place deoarece se invatza logic,nu tre sa o tocesti
Alkanphel Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nimic.Nu merg la scoala Am fost exmatriculat de 3 ori,pentru ca i`am spart rotile la masina directorului ,i`am dat un shut in ``oua`` la profu de mate :cool2: ,si am scuipat`o pe diriga in timp ce o injuram :angry1: :angry1: tu chiar vorbesti serios? ON:sportul.... :>
MariuS™ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Chimia, Informatica (al mai bun din clasa :>), si Sportul, am mai vazut pe aici ca unora nu le place sportul, ok ma copii, nu-l faceti ca in cativa ani nici n-o sa incapeti in lift .