()mar Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Lunea e prima zi de dupa weekend, deci trebuie sa ne obisnuim.Martea, stiti cum se spune...3 ceasuri rele.Miercurea este zi grea de servici, ne pregatim pentru joi.Joia...yo man! Mijlocul saptamanii! Suntem obositi si ne facem planuri pentru vineri.Vineri...ne acomodam cu weekend`ul...Sambata, ne gandim la nemurirea sufletului si la cum sa mai in-se-lam iubitele.Duminica e o zi grea, bocim dupa o saptamana asa de grea, si scriem eseuri dedicate sufletului neinteles al omului.Si nah ca am ajuns la ultima zi si tot nu m`am gandit cu ce votez.:DEDIT: Gata, votat cu vinerea!
DizzzY Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 joi ca stiu ca dupa asta vine vineri sambata weekend :D :beer:
Buffy Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sambata...k duminica ma gandesc k vine luni...si luni e naspa... :D
iNsuu Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Aproapre ca nu conteaza numai sa fie o zi buna..si din nu din aia nasoala...:)
Spartacus Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Samabata { aproape toti au votat samabata }