silversky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Subiect de chestionar propus de filth. Eventual încercaţi să spuneţi şi de ce preferaţi ziua respectivă. Ziua mea preferată din săptămână este joia.Nu ştiu de ce,dar dintre toate zilele săptămânii ,joia mă simt cel mai bine,am spor în tot ce fac şi rareori sunt prost dispus. Poate pentru că nu e nici la început de săptămână (când sunt cam morocănos ) şi nici la sfârşit de săptămână,când mă gândesc cu groază că iar vine ziua de luni.
Dani Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 vineri.. e ultima zi de lucru din saptamana .. atunci` lucrez cu cel mai mare spor ca vine weekendul
Galad Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 sambata pentru ca e singura zi libera in care ma simt bine
Boby Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 pai vineri pt ca aveam 2 ore de engl 2 fran si 1 religie din care decat la alea de franc era in clasa(ca daca stateam la engl...facea crize profa)
|logikal| Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 greu de zis...luni ma terorizeaza aia de mate....martzi vine cu teoremele la geometrie...miercuri vin probelemele de mate ....joi vine aia de la germana....care te| ..... | si vineri vine diriga si te taie ....sambata fac curat cu aspiratoru'....duminica fac cumparaturile....care din aceste minunate zile sa imi placa mie ?DUMINiCA!
Qui-Gon Jinn Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Vineri, ultima zi de munca/scoala din saptamana...fericit ca vine weekendul.
Sesshomaru Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Vineri ca vine weekendul. Dar imi palce si martea ca apare un episod nou din Naruto .
Andy. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Sambata...nu trebe sa mergi la lucru..nu incepe o saptamana noua si nici nu se termina una...poti face ce vrei
c3nz0r Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Saturday is the only day I wake up thinkin bout Cuz any other day is just another day no doubt Cuz everytime I think about you thoughts go trough my mind And everybody is working for the weekend Everything is on my mind on saturday night Do knock out all my fellows with their hunneysz by my side The DJ plays a record till it hits the morning light And everythings gonna be OK, Cuz its a saturday Aint thinkin bout Monday or Thuesday or Wednesday Its allright Aint thinkin bout Thursday or Friday cuz tonight its Saturday night
Dark-Boy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Sambata ca e ziua in care pot sa adorm toata ziua,
filth Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 vineri... pt. ca dupa ore aveam 2 zile jumate de frecat menta !