Jump to content
nwradu

Zune, noul concurent al iPod

Recommended Posts

Firma Microsoft intenţionează să câştige piaţa cu ?Zune?, un dispozitiv care permite accesul la muzică şi filme. Microsoft vrea să contracareze avansul luat de Apple, cu iPod, care în SUA acoperă peste 75% din vânzările de playere digitale de muzică. Lansarea este programată pentru acest an, cel mai probabil înainte de Crăciun, şi, odată cu dispozitivul, va fi comercializat şi un soft corespunzător.

Microsoft este cel mai mare producător de software mondial însă are cu dificultăţi în încercarea de a devansa Apple, pe piaţa de download de muzică prin intermediul player-ului iPod şi al serviciului iTunes Music Store. Şi Apple doreşte să lanseze noi modele şi servicii în 2006, pentru a re-energiza cererile.

sursa: Antena 3

Link to comment

Oricum mp3 playerele nu cred ca mai au mult de trait, telefoanele mobile cu mp3 vor ajunge sa aiba o memorie uriasa, astfel ca folosirea unui player gen ipod nu mai este necesara biggrin.gif

Aici te contrazic...mai intervine si problema radiatiilor emise de un mobil care nu se compara cu ale unui mp3 player!

Link to comment

alex, ia-ti tu telefn cu camera digitala, player mp3, browser, desfacator de conserve si alte minunatii si ne luam noi cate un aparat pentru fiecare. prefer un lucru facut calumea decat mai multe lucruri facute prost.

microsoft viseaza, e clar. microsoft nu e firma aceea dinamica, creativa care sa darame ipod-ul. obisnuiti-va cu ideea: ipod = player mp3. restul = imitatii ieftine!

Link to comment

Mda, asta inseamna evolutie, sa iei cu tine o camera digitala, un mp3 player, un mobil si un PSP de ex. in loc sa le ai pe toate intr-un singur aparat?

Cel putin pe partea de mp3 player, telefoanele mobile s-au apropriat extrem de mult de calitatea unui iPod.Singurul dezavantaj e ca nu au memorie prea mare(maxim 2gb).

Iar la foto, nu cred ca mergge cineva cu aparatul dupa el in fiecare zi, poate-poate prinde un instantaneu frumos...

Link to comment

martafoy QUOTE :

Aici te contrazic...mai intervine si problema radiatiilor emise de un mobil care nu se compara cu ale unui mp3 player!

faza cu radiatiile mi`a fost adusa la cunostiinta acum 8 ani de bunica`mea wink.gif

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...