Guest laurentiuflorin Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 am net prin dial up rdslink.pentru un modem e 56kb viteza este in general de 50-52kb PS .nu 'mi-a cazut niciodata netul'
rats Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 am net prin dial up rdslink.pentru un modem e 56kb viteza este in general de 50-52kb PS .nu 'mi-a cazut niciodata netul' condoleante... @ Thread se pare ca-n arad viteza la RDS este cea care scrie-n contract... am depasit io cu 15 giga traficu da tot mere cu 30... ciudat? blestem? binecuvantare... B)
DarkBringer Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Traficul nelimitat nu e o mare tampenie, poate tu esti ! poate viteza e mai mica pe timpul zilei (numai pe extern) dar asta deranjeaza numai pe aia care downloadeaza ca distrusii toata ziua, tot ce prind si asta nu pentru ca le-ar trebui in mod deosebit de iau ei ci doar pentru ca pot. atata timp cat imi merge de toata jena de cant traficu e nelimitat e o mare tampenie...probabil ca mintea are viteza mai mica pe timp de zi...pe aia care fac download nu ii afecteaza decat in mica masura da in schimb ii rupe pe aia care se mai joaca pe net sau nu stau sa downlaodeze 24 din 24....daca nu cunosti mai bine nu te bagi pt ca toti prietnii mei se plang ca nu pot sa mai joace nimik si le cade intro veselie....au uitat la inceput cum se tarau dupa tine sa iti bage netu si acum li se rupe
nwradu Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Se pare ca sunt doua threaduri cu acelasi nume. Unul dintre acestea are un viitor, Mr Anderson... celalalt nu. Adica asta. Continuati in partea cealalata discutia.