Jump to content
DarkBringer

Trafic Nelimitat O Mare Tampenie

Recommended Posts

Posted

E preferabil sa ai o anumita cifra de maga in care sa te incadrezi si sa iti mearga normal decat trafic nelimitat si paginile sa se incarce in poze, sa ai lag in joc, sa iti cada netu de 4 ori in jumatate de ora si tot asa....si asta numai din cauza ca majoritatea care au netu nu fac decat sa lase calc deschis 2-3 zile si sa dl ca spartii.....da mai sunt totusi o multime de oameni care se joaca si nu le convine sa joace cu un lah kilometric....si plus ca abonament de 9 sau 29 de $ e acelasi lucru difera doar giga in rest aceeasi viteza

Posted

get a life!

si eu ma joc si nu am lag pt ca altii download-eaza ... :P

sau ce? ti-ai facut abon de 29$ si ai luat "tzeapa"?? si nu sti cum sa te "superi" pe cei cu 9$?

Posted

Ca sa faca o treaba ca lumea, dupa traficu nelimitat, RDS ar trebui sa largeasca banda pt huburile locale.

Parerea mea

Posted

parerea mea ii ca tu nici nu stii cum merge bitzi prin cabluri ....atata timp cat tu vrei pt huburile locale marite banda :))

Guest phych
Posted

Mda.... 1 mega pe Metro nu cred ca ar fi borta in (pardon)...vom trai si vom vedea :P

Posted

parerea mea ii ca tu nici nu stii cum merge bitzi prin cabluri ....atata timp cat tu vrei pt huburile locale marite banda :))

Asta ar insemna si trafic mai mare in rest. Logic, NU? B)

Posted

nu ar insemna viteza mai mare in orasul din care esti daca s-ar mari banda pe metropolitan

nu e logic ce spui tu cu huburile locale ;)

Posted

ce misto.. dupa ce ca aia de la tehnic au alergie la telefoane.. si nu raspund deloc.. acuma s-au molipsit si cei de la comercial..

mi-a raspuns fata, m-am prezentat, i-am zis ca vreau sa trec la un abonament mai mic pentru ca sunt nemultumit de cel prezent , fata a facut o pauza lunga.. apoi mi-a zis sa astept... mi-a pus muzica vreo 2 minute la tel.. si apoi mi-a inchis apelul. Stupefiat, sun din nou. haha.. nu mai raspunde nimeni.. hmm... trebuie sa iau bata si sa ma duc la ei la sediu .. ca altfel nu se poate discuta..

Posted

Traficul nelimitat nu e o mare tampenie, poate tu esti ! poate viteza e mai mica pe timpul zilei (numai pe extern) dar asta deranjeaza numai pe aia care downloadeaza ca distrusii toata ziua, tot ce prind si asta nu pentru ca le-ar trebui in mod deosebit de iau ei ci doar pentru ca pot.

Posted

si eu am aceeasi problema cu lag pe jocuri :(

mi-a venit sa :banghead: cand vad in ziar reclama la RDS cu traficul lor nelimitat (mai niste abonati in plus ne-a mai trebui acum si asa merge ca pasta)

daca baietii procedau corect (adika: schimbau infrastructura, mareau viteza, faceau traficul nelim) era super, numai ca ei au inceput cu sfarsitul :dontknow:

Posted

Eu nu am nici o pb cu jocurile.. si din contra ma bucur nespus de mult k traficul ii nelimitat ca tot timpul la 1g era nasol.... mi verificam banda in fiecare zi sa vad cum stau... akum am aproape 30 g si nu tre' sa tot verifik.

:dance:

Posted

"Trafic nelimitat" este o chestie relativa. Depinde de provider : dak e cu bun simt, te lasa sa downloadezi tot netul. Dak nu ii convine, iti limiteaza traficul shi iti da in cap cu contractul pe care l-ai semnat , in care "nu scrie ca n-are voie sa-ti limiteze traficul nelimitat" :banghead: . Vb din experientele prietenilor mei.

Posted

DarkBringer e vecin cu mine si ce i se intampla lui mi se intampla si mie si nu ne convine, adica: suntem abonati la RDS, cand aveau trafic limitat ne mergea cu 30kb/s, iar acum ca e nelimitat ne merge cu 10-16kb/s si nu am depasit acel 1GB, si cade netu intr-o veselie.

Off-topic: daca vreti sa vedeti o scufita rosie sau mai bine zis pe DarkBringer pe vremea cand avea 18 ani, click here: DarkBringer LMFAO

Posted

Io n-as zice ca e mare tampenie pt ca eu am trafic nelimitat, abonamentul propriu-zis e de 70$ dar am si viteza rezonabila: in medie de 60-70 KB dar mi-a mers si cu 5MB de p dc++ fapt pe care-l consider ceva.In fine.Probabil sunt eu norocos> :dance:

Posted

Io n-as zice ca e mare tampenie pt ca eu am trafic nelimitat, abonamentul propriu-zis e de 70$ dar am si viteza rezonabila: in medie de 60-70 KB dar mi-a mers si cu 5MB de p dc++ fapt pe care-l consider ceva.In fine.Probabil sunt eu norocos> :dance:

ce abonament de 70$ ai tu de la RDS ? cel mai mic abonament broadband ca il ofera RDS este de 256kbit cu 16kbit garantare si metropolitan de pana la 512kbit si costa 100$.

Posted

ce abonament de 70$ ai tu de la RDS ? cel mai mic abonament broadband ca il ofera RDS este de 256kbit cu 16kbit garantare si metropolitan de pana la 512kbit si costa 100$.

Sincer nu stiu ce abonament este pt ca nu-s eu titularul. :dontknow: Oricum eu personal nu platesc nici un cent dar atat mi s-a spus ca face.Nu prea ma intereseaza in definitiv ce abonament e, atata tot ca stiu ca e de la RDS si ca are performante mai mult decat satisfactoare. :right:

Posted

puteti sa va duceti la rds si sa ziceti ca vreti vechea oferta ;)

scrie pe hartiutza primita cu factura din martie

ok ms, trebuie sa-mi pun ochelarii cand citesc facturile, la 70 de ani e mai greu....bull_fist.gif jokin'

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...