andypopa Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Salutare. Vorbesc in calitate de moderator - va zic o chestie pe care mi-a zis-o seba acum mai mult timp si o transmit si voua. Acele teambar-uri (moderator, asistent etc.) sunt un mijloc prin care linkmania isi rasplateste anumiti membri (cei promovati) si o metoda de recunoastere imediata a adminilor. Nimeni nu ar trebui sa poarte acele teambar-uri in afara de moderatori, asistenti, tehnicieni s.a.m.d! Am "atasat" si eu un asemenea teambar pe cand activam la sectiunea MU, dupa care mi s-a explicat frumos care e treaba, si l-am scos, lucru pe care va rog si pe voi sa-l faceti. Din partea mea nu se ia niciun warn, dar mi-e de ceilalti moderatori. "CETATENI! Acesta este un apel la con..." Respect, Andrei
Joop Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 (edited) ar trebui sa se dea suspenduri pentru barele alea. eu le-am confundat cu cele puse de administratori grupurilor speciale Edited July 22, 2006 by Joop
gexy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sincer cand il vazui pe Qui-Gon Jinn ma speriai nu c-as avea ceva impotriva dar crezui ca a luat moderator sau altceva cand il vazui cu Linkmania Forumist Notoriu crezui ca s-a facut si un grup nou dar era tot in grupul LinkManiaci
ssmekeritt Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sincer cand il vazui pe Qui-Gon Jinn ma speriai nu c-as avea ceva impotriva dar crezui ca a luat moderator sau altceva cand il vazui cu Linkmania Forumist Notoriu crezui ca s-a facut si un grup nou Me too..
frankie Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 O sa schimbam doar culorile, si forma ! Este grupul nostru de forumisti notorii...infiintat de Qui Gon, cred ca va intelege si va fii de acord sa le schimbam doar fatada ... EDIT: nu am dat de Qui Gon si de Sesshomaru pe mess, deci nu le dati warn daca nu le schimba, probabil nu sunt la calc ...
ssmekeritt Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 O sa schimbam doar culorile, si forma ! Este grupul nostru de forumisti notorii...infiintat de Qui Gon, cred ca va intelege si va fii de acord sa le schimbam doar fatada ... Eu cred k nu o sa o duceti la capat..
frankie Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Eu cred k nu o sa o duceti la capat.. Pariem ?? eu ma tin de cuvant...
Qui-Gon Jinn Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 eu zic ca unii din voi nu stiti cum sa iesiti in fata (eu stiu cum) ...nu pretind ca as avea o functie de moderator/admin, asa ca nu vad care ar fi problema. o sa schimb conceptul... PS: gexy, winnie...mai degraba eu decat voi. macar stiti ce inseamna cuvantul notoriu? PS2: ma contacteaza winnie pooh pe messenger si imi zice "ba m**e, zi cum ai facut"
frankie Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 eu zic ca unii din voi nu stiti cum sa iesiti in fata (eu stiu cum) ...nu pretind ca as avea o functie de moderator/admin, asa ca nu vad care ar fi problema. o sa schimb conceptul... Word ! Respectele mele Qui
Danny Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 PS2: ma contacteaza winnie pooh pe messenger si imi zice "ba m**e, zi cum ai facut" sorry de offtopic ,dar nu m-am putut abtine
THuG-Radu Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Daca schimbati conceptul, si alinierea, alea alea. Adica treceti Linkmania pe margine (vezi avatarul lui Horus), nu vad ce problema ar fii !
Sesshomaru Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ar trebui sa se dea suspenduri pentru barele alea. eu le-am confundat cu cele puse de administratori grupurilor speciale Ce gandire draga Joop. E clar ca nu cunosti forumu. Uita-te la avatar si la Member Title. In cazul unui moderator teambarul este dedesupt. Iar la noi este deasupra. VIZITATI FORUMU ! nu pretind ca as avea o functie de moderator/admin CLAAAR remember ce mi-ai spus pe mess
sKiLL_™ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ce gandire draga Joop. E clar ca nu cunosti forumu. Uita-te la avatar si la Member Title. In cazul unui moderator teambarul este dedesupt. Iar la noi este deasupra. VIZITATI FORUMU ! CLAAAR remember ce mi-ai spus pe mess cum lai bagat acolooooo?
Joop Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ce gandire draga Joop. E clar ca nu cunosti forumu. Uita-te la avatar si la Member Title. In cazul unui moderator teambarul este dedesupt. Iar la noi este deasupra. VIZITATI FORUMU ! CLAAAR remember ce mi-ai spus pe mess of cum ma lovesc eu de genii peste tot pe forum... daca nu cunosc forumul e bine ca are cine sa-mi explice ... daca voiati sa iesiti in evidenta o puteati face intr-un fel care sa nu atraga dispretul altor utilizatori.
Sesshomaru Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 cum lai bagat acolooooo? e o parte din avatar Well eu nu ma consider "geniu" dar dak pentru tine asta reprezint, sunt onorat. Mereu o sa fiu aici sa te ajut cand esti intr-o dilema . Din cate vad esti singuru care provoca flameuri acest topic. Nu vad pe cineva care sa fie revoltat de faptul ca am modificat avatarul. Nici macar Radu care este asistent. Din contra a venit cu o propunere care ar putea rezolva problema. Singurul care are aere de moderator si revolutionar esti tu. Majoritatea au luat-o ca o gluma pe cand tu ai sarit ca in 89' ar trebui sa se dea suspenduri pentru barele alea
frankie Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Sa speram ca Qui Gon este de acord cu TEAMBarul acesta . Daca da va trebui sa va schimbati barul de la avatar cu acesta ...
Qui-Gon Jinn Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 pe verticala, arata bine....o sa ma ocup eu la partea cu fontul nu imi place fontul...in rest buna ideea. dispret joop? nu ai vazut ca gexy s-a speriat? deodata ma respecta mai mult daca nu afla ca nu sunt moderator asta numai dispret nu e.
gexy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 PS: gexy, winnie...mai degraba eu decat voi. macar stiti ce inseamna cuvantul notoriu? NOT?RIU, -IE, notorii, adj. Cunoscut de multă lume, ştiut de toţi; p. ext. remarcabil, renumit. – Din fr. notoire, lat. notorius. remarcabil, renumit.
Sesshomaru Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 cand e gata Qui te rog sa postezi Teambaru sa vedem daca e deacord si Majestatea sa Joop.
seba18 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Qui-Gon Jinn ai warn si suspend 2 zile pentru ca ti-am scos ieri avatarul iar tu l-ai pus la loc. Restul, in afara de Horus care v-ati mai pus avatare care contin bara cu "Forumist Notoriu" (@Sesshomaru si @sKiLL_™) aveti doar un Warn. Alte explicatii nu mai dau, daca vreti sa nu mai aveti probleme in continuare alegeti modelul lui Horus....