Jump to content
Legacy

Ceausescu

Recommended Posts

Posted

Well nu cred ca s-a ajuns la cearta. Dar nu stiu de ce fac unii afirmatii fara sa aiba nici o baza (afirmatii NU presupuneri ). Este exclusa varianta ca Ceausescu sa fi trait pana azi din punct de vedere biologic, deoarece suferea de diabet si alte boli cronice. La sfarsitul anilor 80' si inceputul anilor 90 sistemul comunist a cazut definitv in Europa. O intrbare de acest fel la acest moment este inoportuna si ne obliga sa fabulam. Era cu totul alta treba daca aceeasi intrebare se punea in anii 1992,93 sau 94. Problema pusa in discutie ar suna similar cu urmatoare: Cum credeti ca ar fii aratat Rusia daca nu murea Stalin in 1952 ?

eu ma refeream dak trai si era la putere

Posted

Dar China ce are ? Si uite cum arata acuma 15.gif

Ca un ca*** 24.gif

Nu stiu daca ne era mai bine... oricum nush prea multe de atunci asa ca va las sa dezabteti voi smile.gif . Orcum ADY sa stii ca nu exista cv se CIARTA si CEARTA... si nu spune ca ai apasat gresit... si oricum pe atunci tu nici nu traiai... nu stiu ce te bagi... a foamea de posturi... la fel si Woonie The Pooh ala sau cum naiba are numele ...

Guest unikul_kiss
Posted

huooo!!! comunistilooorrr!!!! 24.gif ceausescu intr-o zi o sa coboare din ceruri si o sa dea cu capu de asfalt 24.gif

Posted

Nagasaky' date='Jul 24 2006, 02:26 AM'] Ca un ca*** 24.gif

Am vrea noi sa avem tehnologia chinezilor...ca un kkt auzi. blink.gif Au tehnologie avansata. Asta e un +. Si - este populatia. That's it.

Posted

ca un ca...t ....si cand te gandesti ca esti inconjurat la tot pasul de made in china ..si cand te mai gandesti ca ne mai laudam ca poporul a facut Revolutia..da si Mos Craciun exista! wink.gif

Posted

ca un ca...t ....si cand te gandesti ca esti inconjurat la tot pasul de made in china ..si cand te mai gandesti ca ne mai laudam ca poporul a facut Revolutia..da si Mos Craciun exista! wink.gif

Macar ei au Made In China ... noi ce avem Made In Romania ? Gropile poate....

Posted

si cine cumpara ARO??

Eh ... mai cumpara... de ex oamenii putin mai saraci de la munte... care nu isi permit o masina klumea 4 x 4.

Sincer sa fiu nu imi place Aro de nici o culoarea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...