Guest phych Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Mi se pare o mare bataie de joc faptul ca nu exista un serviciu la RDStel care sa iti tina socoteala la cate minute mai ai din abonament sau valoarea facturii pana la un moment dat....se pare ca vechile metehne ala RomTelecom-ului se indoctrineaza si la particulari...deci clar ciocul mic si joc de glezne... :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage:
Dark-Boy Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Eu cred ca a zis phych sa pui intr-un colt al site-ului , cat mai poate naviga pe net si banii care trebuie sa ii plateasca cand Ii vine factura net-ului. Multumit Slim-Shady?
Guest hmarius Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Se pare ca au vrut sa faca chestia asta dar pt moment ori nu se poate ori nu se vrea. http://www.rdstel.ro/contul%20meu/contul%20meu.html
nwradu Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Se pare ca au vrut sa faca chestia asta dar pt moment ori nu se poate ori nu se vrea. http://www.rdstel.ro/contul%20meu/contul%20meu.html Da, au vrut, pacat ca din iunie 2004 mereu cand intri pe site nimeresti exact cand fac ei schimbari :violent:
alex Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 din asta rezulta ca suntem totzi niste ghinionisti ;)
M1nDH4cK Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 phych : La RTL ai un site de administrare unde sa-ti arate cate impulsuri / minute gratuite mai ai ramase ? Nu. De ce ar trebui sa ai la RDStel ?
Guest phych Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Din motive de respect pentru client .....cum vine asta daca aia nu au de ce sa avem noi .......tu te auzi???...e de gust indoielnic (suna mai bine) sa tii o pagina acolo in care iti ceri scuze ca serviciul e neoperational mai ales ca acu 6 luni cand am facut abonamentul fatuca aia mi-a zis ca serviciul exista...asadar daca pt net exista un contor , eu ma intreb de ce nu e operational cel de pe RDStel...probabil ca inca nu se bazeaza foarte mult pe veniturile din acest serviciu, ma refer la telefonie.
nwradu Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Da, politica Romtelecomului nu trebuie luata ca exemplu ca sunt jalnici. Au monopol la nivel national si totusi au scazut la aprox 3 milioane de utilizatori, Connex si Orange au fiecare mai mult abonati decat Romtelecom. RDS.Tel se vrea o alternativa mult mai buna la RTC dar uite ca nu ating nivelul pe care si-l doresc si nici nu ofera serviciile cu care isi fac reclama. Ca sa nu mai vorbim ca uneori nu merge telefonul deloc, deci nu pagina de trafic e problema principala. Din pacate cred ca nu mai lucreaza nimeni la site-ul RDS.Tel, daca va uitati "ultimele noutati" sunt din August 2004, nimic nou pe acolo... cam la fel ca si Teamlink.
Guest phych Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Eu nu am probleme cu telefonul surprinzator nici cu netu ...ma refer la internet nu la retea ...e suficient pentru ce am nevoie acasa ...din acest motiv ma seaca lipsa de interes privitor la serviciul de telefonie.
psich0 Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Pe mine ma bucura problemele pe care le au cei de la rdstel cu contorizarea. Cu siguranta am vorbit mai mult decat au contorizat ei... mult mai mult. Probabil ca atunci cand vor pune contorizarea la punct vor putea sa faca si pagina cu nr de impulsuri consumate. Pana atunci vorbiti fratilor, ca e ieftin :D si la mine telefonul chiar functioneaza...
Guest xpander Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 nu stiu ce sa ti zic.. mie infiecare luna mi-au aparut depasiri.. desi nu vorbeam mai deloc la el.. ca nu mergea mai tot timpul... depasirile nu au depasit 20 000 lei.. deocamdata.. contorizare publica nu stiu daca o sa faca.. cei de la astral nici contorizare trafic nu au .. cel mai bine e sa iei abonament mic si tragi cat vrei..
tyler-durden Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 eu deocamdata sunt multumit de RDSTel, n-am avut cine stie ce probleme pana acum. se mai intampla sa mai aibe si ei scapari, de ex luna trecuta in factura detaliata am o convorbire cu...Addis Abeba :read: Etiopia :blink: . adica dc vor sa-mi bage in plus sa fie si ei mai subtili... :ph34r: contoarul de impulsuri e o idee intersanta dar nu f importanta pentru mine, mai bine ar umbla la net care in ultima perioada merge cam prost.
Guest phych Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Trebuia sa ma obisnuiesc pana acuma ...in Romania daca se vrea a face ceva bun niciodata nu se duce pana la capat.
wolffy Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 eu nu am avut nici o problema cu telefonul de cand am intrat in retea( adica din noiembrie 2004 ) ; tin sa precizez ca factura imi vine la telefon in jurul a 300-400 mii deci il folosesc ca telefon primar si romtelecom mai putin pana ce cred ca am sa renunt de tot ; sunt multumit de rds
Under Taker Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Telefonul de la Romtelecom a zburat si ia luat locul cel de la RDSTel :D.