Dani Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 http://dubluclick.ro/content/view/57/49/ Prea tare .. Rog un moderator sa mute topicul la FUNMANIA.. Ms..
ssmekeritt Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Saracu om a facut si el ceva si acuma isi bat toti joc de el..
Guest Blaidy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Winnie Pooh hai vin-o tu la mine sa iti dau un cap in gura nu in piept si daca mai traiesti a doua zi e bine e anormal sa te bati la un joc de fotbal cand acolo ar trebui sa fie fair play din plin, fotbalul de acuma se aseamana cu box-ul
b.dragos Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 sunt faze pe care nu le stiti ....in teren ..daca te injura unu dintre adversari si isi bate joc de tine ..nu cred ca ati ezita sa il loviti ... cum sa i permiti unuia mai tanar decat tine ..sa te batjocoreasca ..mai ales ca nupoti merge la nenea arbitru si sa i zici nenea arbitru inzaghi sau care ..m a injurat...Go france campionatul urmator!
Sesshomaru Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Saracu om a facut si el ceva si acuma isi bat toti joc de el.. Gestul sau a fost inadmisibil. A facut un lucru necugetat inainte de a se retrage e vina lui, nush de ce te enervezi atat. Zi ms ca nu esti tu in locu lui. PS prea tare jocu )
Gh0sT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 zidane... sa facut de ras acum la sfarsit... nu ca nu a mai facut asa ceva...dar prea urat... sa aibe o asemenea retragere... In fine ... tare jocul
Potyike Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 pe mine ma impresioneaza..chestia ca meciul sa terminat la 23:00 si ceva...iar la ora 1 cand am ajuns acasa deja era joc cu zidane
Raul Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Cica ar fi dat cu capu ca l-a facut ala "Terorist" ca se stie ca familia lui Zidane e de origine algeriana@ontoptare joculetul
frankie Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gestul sau a fost inadmisibil. A facut un lucru necugetat inainte de a se retrage e vina lui, nush de ce te enervezi atat. Zi ms ca nu esti tu in locu lui. Toti cei care ziceti ca s-a facut de ras sau ca si-a stricat cariera GRESITI !! Din contra, Zidane si-a aparat onoarea !!! A fost injurat rau de tot de materazii, si el a aratat ca pt el onoarea este mai presus de un campionat mondial !! Jocul...hmm e cam penal, l-am vazut la stiri...
The Connection Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 joci 5 secunde si se termina totusi : . Teken 6 : Zidane's Exit Mortal Combat : Revenge of Zidane ar fi misto
sKiLL_™ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 am facut un record nou: am terminat jocul in 3.4 secunde
Stargate Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 e prima injuratura care o aude in cariera lui? gest inacceptabil belea jocul