Jump to content
Guest DacAsy

Citesti benzi desenate ?

Recommended Posts

Guest DacAsy
Posted

Voi cititi benzi desenate ? Intradevar, unele sunt pentru copii altele nu.

Banda mea preferata este ultima din seria Spiderman si anume: Civil War 2 cand Spidey isi da masca jos in fata intregului oras la TV ! este prea super banda !

v-o recomand cu racoare ! icon_thumright.gif

Posted

alea cu mickey mouse de acum 10-12 ani erau bestiale , le aveam pe toate smile.gif

@ on topic nu citesc benzi desenate ... nici nu cred ca prea sunt prin ormania ..

@ linux acuma ai avansat la playboy? biggrin.gifwub.gif

Posted

Ultima oara cand am citit benzi desenate cred ca a fost acuma 5 ani de zile BangHead.gif si acela fiind tot Spider-Man.......acuma nam mai avzut asa ceva....

Posted

Candva mai citeam, adica long long time ago biggrin.gif

Era undeva imediat dupa Revolutie, primisem tot felul de la niste prieteni din Italia.

Era una care mi-a placut mult de tot, de aventura. "Marc deve morrire" (Marc trebuie sa moara - poate italiana mea nu mai e la fel de buna tongue.gif) parca se chema. In romaneste nu am citi nici una, pentru ca la varsta la care as fi putut citi asa ceva, nu se gaseau smile.gif

Posted

Nu citesc benzi desenate...nici nu prea sunt in Romania...oricum sunt pt copii smile.gif

mda... mesaje politice si alte chestii care framanta lumea sunt pt copii ( nu cred ca cel care a deschis topicul vorbea de benzi desenate gen "cenusareasa" )

Posted

Colectii intregi am de Mickey Mouse ani intregi ......acum foarte mult timp.....eram innebunit smile.gif

subscriu, toate numerele intre 96 si 2001. de prin 2001 parca nu au mai aparut, sau nu am mai gasit eu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...