Jump to content
Guest DacAsy

Sa ne prezentam :)

Recommended Posts

Guest DacAsy
Posted

Ok. am vazut ca nu exista nici un forum / categorie / subiect / mesaj despre prezentari asa ca am creat eu unul .. misto ha ? bananadance2.gif Aici poti sa te prezinti, daca existi .. sau daca nu .. si sa ne spui cate ceva despre tine ! O sa incep eu ( uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao ):

Am fost creat intr-o baza secreta din Constantza, Rumanie. Baza militara cu numele de cod "la spitalu` 9ua !" flag_romania.gif . Eram intr-o masinarie secreta, savantii dandu-i numele de "mum". Ma creea ! Ma creea ! Si in sfarsit am fost creat .. pff .. cam uleios da` totusi .. creat nu ? Neutral In timp ce imi dezvoltam cyber creierul, au inceput sa imi placa chestii ca PeCe-ul. In el se dezvoltau micro chestii care formau "joacele".. am spus: omfg !!!! ; si am dat naibii totu` si gata ! eusa_dance.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nau ! tel mi ior stori ! smile.gif

Saluty ! icon_peace.gif

[ apropo .. daca va fi ( sau este ) un subiect util, ar trebui sa fie lipit ]

Guest Blaidy
Posted

complet dar complet inutil, cred ca pana numar la 10 deja e inchis happy.gif

Guest DacAsy
Posted

ok ok bine ..

dar nu stiam unde sa ma prezint ! :| ce facem ? ne ducem pur si simplu asa ? daca da .. MISTO ! rofl1.gif

Posted

de ce nu...mie imi place ideea!

sa va zic despre mine?

Sunt din Brasov, am terminat Colegiul National Economic "Andrei Barseanu", iar in prezent sunt student la universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Inginerie Tehnologica, specializarea Inginerie Economica.

Am 20 de ani...imi place sa stau pe net, sa ma mai joc din cand in cand....sa conduc...desi stau cam prost la capitolul bani pentru benzina!

Cred ca este suficient....!

Posted

Sunt din Bucuresti..22 de ani....in februarie dau licenta.....am terminat Facultatea de Istorie.Am terminat Colegiul "Decebal" din Bucuresti..profilul Filologie.......imi place sa stau pe net....sa ies cu prietenii in oras. smile.gif

Posted

Se are in vedere creearea unui asemenea thread pe linkmania, un thread in care fiecare sa-si puna CV-ul pe forum, ceva in genul..... Asadar, va fi un thread serios deschis cel mai probabil de un moderator, cu anumite intrebari la care sa raspunda fiecare user. Pana atunci, acest thread se va inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...