Jump to content
Potyike

Zidane Caposu

Recommended Posts

http://img223.imageshack.us/img223/7927/863032a3425b39b374a752f4304386.gif

linku` spune tot...nu e chiar asa fun dar a venit din senin 24.gif poc

si o poza asa mai faina : zidane the juggernaut 24.gif : http://img223.imageshack.us/img223/8051/zzjuggernaut0gg150632351241882.jpg

Link to comment
Share on other sites

E Ciudat...ca sa faca asa ceva Zidane a trebuit sa fie enervat la culme...nu...si italienii sunt mai scarbosi mai rai ..ca si makidonii ..si mai zic una alta pe teren ..mai de mama mai de tata si e normal sa te enervezi...ca doara nu s or duce la arbitru si or zice : "Nea arbitru ...m a injurat de toti sfintii Inzaghi...nenea dati-i un rosu da va log flumos!"

Link to comment
Share on other sites

Ma tot intreb ce i-ar fi putut Materazzi spune atat de groaznic incat sa-l determine sa faca gestul ala fara sa se gandeasca la faptul ca e ultimul meci din cariera sa si e finala de cupa mondiala. In orice caz nu a avut nici o justitficare gestul. Pacat de el ca si-a stricat retragerea, dar e vina lui.

Link to comment
Share on other sites

eu zic ca la injurat de mama sau ceva...acolo in filmuletzu ala care a postat Fane se vede clar ca la tinut si o zis zidane ca mane mai incet si dupa aia o mai comentat si poc 24.gif24.gif daca eram acolo si eu faceam la fel.... smile.gif si si asa merita sa castige frantza tongue.gif

Ps: macar am vazut si noi ceva fain smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Pai altfel poate nu iesea apoteotic din lumea fotbalului smile.gif

Asa sigur o sa-l pomeneasca lumea smile.gif

Pacat orikum, mare jucator. Trebuia sa-i dea asa la vestiare smile.gif Si eu zic ca l-o fi injurat, ma indoiesc sa-i fi venit lui asa din senin sa-i arate ce fac taurii.

PS: N-a declarat nimic Zidane, n-ati vazut vreun interviu...?

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...