Jump to content
Stargate

Daca...

Ti-ai vinde un organ?  

50 members have voted

1. 1. Ti-ai vinde un organ?

• 1. Da
      5
    • 2. Nu
      40
    • 3. Nush
      5

Recommended Posts

Posted

sange, ai donat vreodata? sau ai face asa ceva?

eu am donat de doua ori pana acum, si o sa mai donez mai ales ca am si grupa rara (01 Rh-) si sunt convins ca prin gestul asta pot sa ajut pe cineva, poate chiar sa salvez pe cineva de la moarte...

Mihai,Jul 9 2006, 02:32 AM]NEVER NOTHING

Foarte categoric raspunsul tau. Sper sa nu ai nevoie niciodata de sange, pentru ca cu o asemenea mentalitate nu prea meriti sa fii ajutat.....

Posted

never.....omg ce intrebari pui stargate

edit: acu' am citit postul lui seba... si da pt. sange da... pt. oameni care au nevoie de sange... dar nu un rinich :|

Posted

De ex poti completa la raspuns ca nu ai fac-o pt bani ci pt familie la nevoie - dar asta e alta poveste...

In viata o sa trebuiasca sa faceti sacrificii si sa va devotati familiei si copiilor; sper sa ne mai auzim peste 20 ani... icon_thumright.gif

Concluzie: Doamne fereste de asa situatie. eusa_pray.gif

Posted

Foarte categoric raspunsul tau. Sper sa nu ai nevoie niciodata de sange, pentru ca cu o asemenea mentalitate nu prea meriti sa fii ajutat.....

ma seba era vorba de un organ, nu de sange, sange inca nu am donat dar o sa donez..

Posted

Mihai' date='Jul 10 2006, 01:23 AM'] ma seba era vorba de un organ, nu de sange, sange inca nu am donat dar o sa donez..

aham, am crezut ca prin "never nothing" excluzi si sangele

Posted

mi-as vinde parul din nas

ce raspuns cretin....eu nu inteleg de ce mai postati aici....daca ar fi dupa mine v-as sterge conturile....

O problema interesanta....as dona si eu sange...insa...sa nu radeti imi este cam frica....am auizt ca ti se poate face rau...mai ales ca nu prea pot sa vad sange...sangele meu pus in punga....astept incurajari sau impresii...pe pm eventual

Posted

Inainte sa donezi sange, din cate am auzit, trebuie sa mananci bine...Am donat cand am dat bacul,eram cu un coleg,si amandoi fiind mai marisori ni s-a luat mai mult sange decat era normal,bine si cu acorsul nostru...

Poate imi poate confirma cineva:am auzit ca donarea de sange in exces poate crea o anumita "dependenta"?!

Posted

omule, intelegi si crezi ce vrei.

1. nu ma plictisesc, ci doar vreau sa vad mentalitatea tinerilor si spre ce se indreapta ea.

2. nu era vb de donat, ci de vandut (citeste mai atent)

3. sunt curios pana unde poate merge omul pt a-si implini un vis; nu e vb de un deget sau ceva "minor" - ci de un organ esential

4. stiai ca unii prefera dupa moarte sa doneze tot ce poate salva alte vieti?

sange, ai donat vreodata? sau ai face asa ceva?

daca nu iti convine topicul, pe viitor, nu mai raspunde. tiphat.gif nu o sa iti simt lipsa (promit) nanana.gif

1. Ok

2. Daca ai multi bani poti sa il donezi smile.gif

3. Daca iti dai un organ iti trebuie foarte mult dupaia sa recuperezi si nu mai poti sa faci multe chesti sa joci fotbal sau mai stiu io ce

4. Asta stiu ca uni prefera ca dupa moarte sa li se doneze organele si sangele celor nevoiasi, si eu as dona sange da nu pot pentru ca am avut hepatita cand eram mai mic si deaia wink.gif

Posted

Acuma depinde si dde situatia in care esti dar in situatia mea NU violent1.gif daca ......ai fii in foarte foarte mari incurcaturi si probleme sa zicem un da mai micutz wink.gif

Posted

de vandut NICIODATA, indiferent cat de paupera mi-ar fi existenta.

As dona un organ de care m-as putea lipsi in situatia in care aceasta ar fi singura modalitate de a salva viata unei persoane iubite (copil spre exemplu). La fel, daca s-ar proceda cum se procedeaza in Occident, as dona si organele vitale in situatia in care as muri intr-un accident etc si astfel o alta persoana ar putea supravietui.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...