Dani Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 "MARE ATENTIE SA NU FITI PACALITI : Mare grija la METRO! Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Metro. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta,miercuri, de doua ori joi, vineri si din nou ieri, acum ma duc din nou..." http://www.funvsfun.com/Ow.htm .. plus un filmuletz.. plus poza asta
Danny Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 nice , dar daca nu ma insel filmuletzu ala a mai fost postat pe-aici undeva o.O !
Korekt Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 io ma asteptam sa vad in filmuletz povestea de mai sus
PrinceOfPersia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nice io ma asteptam sa vad in filmuletz povestea de mai sus laugh.gif rofl1.gif rofl1.gif Si eu
RaifalM3n Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 me 3, doamne e penal am ras calumea c oameni prosti ...
BeautifulMind Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 dc ai pus filmuletu aici ca ai scris despre metro . . am crezut ca
Dani Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 am PUS shi poza shi filmuletzu .. CA SA NU DESCHID 3 TOPICURI..
LeNoR Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 povestea e tare iar sticlele de coca cola sunt in inferioritate numerica in bax fatza de pepsi
Dark-Boy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 1)Stiu de mult timp "poezia aia" 2)Haha ce de lovituri pe capul celor din filmulet 3)nu inteleg ce e amuzant in poza..(2 de cola 2 de pepsi) dar nu ma face sa rad
Dani Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 1)Stiu de mult timp "poezia aia" 2)Haha ce de lovituri pe capul celor din filmulet 3)nu inteleg ce e amuzant in poza..(2 de cola 2 de pepsi) dar nu ma face sa rad ia vezi .. 2 de cola shi 4 de pepsi aia inseamna 2 sticle de cola in bax de pepsi.. ia gandeshte`te .. daca ar vedea amandoua firmele.. ce scandal ar ieshi ..
The Wizard Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 da nu se vad si sticlele din spate, poate sunt 4 de cola si 2 de pepsi filmul e mortal