iGARFiELD Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 http://www.e-scoala.ro/divertisment/perle_bac.html HF LE: Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Sesshomaru Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere. OMFG
iNm Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 vai doamne lasa garf ca ceva in genu o sa scriem si noi la bac anu viitor
zetulescu Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Capitala SUA este Casa Alba"...e grav..nu se poate asa ceva
{JM}Alex Lifetaker Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 18. Calin tine de mîna mireasa care are parul lung de fericire. Ea lupta sa puna mîna pe dragostea flacaului. Later edit: 98. Cînd eroul muri împuscat de nemti pe cîmp, simti miros de marar si de patrunjel.
dev Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 "116. Creanga a scris povesti ca: "Cocosul babei", "Gaina lenesa", "Punguta cu bani marunti", "Lupul si capra". "OMFG!!!
Danny Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 "116. Creanga a scris povesti ca: "Cocosul babei", "Gaina lenesa", "Punguta cu bani marunti", "Lupul si capra". "OMFG!!! asta e........................ mortala grav
Sakalul Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 asta e cea mai tare dupa parerea mea 20.Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.si asta e misto : La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred în Danemarca.de mult nu am mai ras cu atata pofta
frankie Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nu ca ash vrea sa va stric distractia dar astea sunt de la BAC 2005.Daca vreti de la BAC-ul acesta (2006) forumul MEC. Cautati ca o sa gasiti !
b.dragos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Daddy Yankee acuma daca tot dai link..te rog da l pana la capat..ca n am gasit nici o perla mane!!! @ontopic ...am mai zis ca e penala faza...
Unknown Soldier Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Soldatul Ionescu avea o misiune importanta: belea ochii la avioane.
[offenders]KISS Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Conversatia dintre Baiazid si Mircea este descrisa cuvint cu cuvint, cu toate ca autorul n-a prea fost cine stie ce de fata.
Potyike Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 moama....macar o sa stiu ce scriu si eu peste 3 ani )
Danny Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Soldatul Ionescu avea o misiune importanta: belea ochii la avioane. Hai frate , cum sa scrii asa ceva pur si simplu , genial !
frankie Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Daddy Yankee acuma daca tot dai link..te rog da l pana la capat..ca n am gasit nici o perla mane!!! @ontopic ...am mai zis ca e penala faza... Perle BAC 2005 Perle BAC 2006 Chestii amuzante : BAC, profesori etc... ) "Profesor: Taci mai rahat, ca te mananc ! " "Profesor: Hai ca mergem la mine in cabinet dupa ora si ti-o pun!(era vorba de o caseta)" "perla bacalaureat 2006: Profesorul:Ascult Elevul:Ce? Profesorul:Pai,subiectul tau... Elevul:Pai nu ati vb cu tata? Profesorul:Numele tau este?? Elevul:Richard Profesorul:Si mai cum? Elevul:Bah nene tu trebuie sa-mi dai zece si eu sa aprob! Profesorul:Pai da dar daca minti si nu esti baiatul domnului senator richard!! Elevul:AAAAAA deci chiar asa este jagosu de vali are bacul aranjat!" ))) Categoria PROFESORI: "Toti dati la ISE. O sa fie juma' de Românie economisti... Da' ce bani o sa numere nu stiu...?!!?" ))))
The Connection Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ceahlaul este situat sus pe munte omg omg omg omg omg OMG OMG HELP ME . Ma sufoc . OMG +))
ChrisMcM Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 O da ... de unde dzo au scos chetiile astea ... wai Asta cre ca explica tot : "Doua lucruri sunt infinite in lume: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt sigur!" (Albert Einstein)
Qui-Gon Jinn Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nu trebuie sa fii prost sa scrii asa ceva, ci doar indiferent.geniale perlele astea.