Jump to content
Thade

probabilitate la bac

Recommended Posts

Posted

Exista posibilitatea de a se pica bacul cu 4,90? adica stie cineva note de genul asta primite la mate la bac?

eu auzisem mai demult ca la bac daca iei 4,50 se pune 5 de anul asta, e doar zvon sau chiar e adevarat?

Posted

bacul se pica si cu 4.99 ...daca vrea sa se razbune cineva pe scoala in care dai tu bacu, iar media tuturor notelor, adica media de la bac trebuie sa fie peste 6

Daca ai media 5,5 de ex ai picat bacul.

Posted

bacul se pica si cu 4.99 ...daca vrea sa se razbune cineva pe scoala in care dai tu bacu, iar media tuturor notelor, adica media de la bac trebuie sa fie peste 6

Daca ai media 5,5 de ex ai picat bacul.

media 6? blink.gif asta nu stiam .. oricum mai am pana la bac wink.gif

BFT all care dati bac si GL

Posted

Am auzit la radio ca la 5.99 te trece parca, dar care e sansa sa-ti iasa exact .99 medie? E imposibil cu orice combinatie de note, cred.

Posted

sa fim seriosi ... nu cred ca a picat cineva ca nu a avut media mai mare decat 6 ... si daca e sa fi picat careva ala era batut in cap rau de tot ... + ca te ridica notele de la oral si de la sport (cine da)

Posted

bai fratilor ... deci.....

In primul rand 4.99 este singura nota care la bac se rotunjeste la 5, cu restul notelor se pica, (mama e in comisia de la BAC asa ca stiu din surse sigure)

in al doilea rand nu prea se dau note destea pt ca orice profesor intreg la minte cand vede ca iti iese 4.90 sau mai sus cam da 5 , bineinteles ca mai sunt si destui profesori .... mai dusi ca sa zic asa....

Posted

eu am auzit de la profii mei (kre sunt in comisie la bac) k un om intreg la mine incearca sa scoata un 5 dak nota e peste 4.50..valabil shi la capacitate

depinde de ce profesor itzi corecteaza examenu`..

Posted

Chestia cu rotunjitul e total brambura..

Pentru ca eu stiam ca cu 4.99 pici.. Acum se face ca de la 4.5 in sus se rotunjeste? Atunci ce faci daca iei 4.49? Acelasi lucru.. iti smulgi parul din cap..

(In)Capacitatea si bac-ul sunt simple.. sa pici la o materie trebuie sa fi plop rau. Eu la biologie nici macar nu am deschis cartea, eram complet pe langa situatie (sincer) si tremuram din toate incheieturile.. Pana la urma am luat 8.90 sau ceve de genul (m copiat evident) dar daca ai fi invatzat cat de cat puteai sa iei un 5-6 singur lejer..

Posted

eu nu mi-am pus problema nici la capacitate si nici la bac daca se rotunjeste 4.99...ar trebui sa aveti prtetentii mai mari de la voi...

bacul este foarte greu in 2 situatii

1)daca nu ai invatat si vrei totusi sa iei

2)vrei mai mult de 9

in rest....toata lumea poate sa ia un 6-7

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...