|logikal| Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media....3C-9638-C:))lol )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
RaifalM3n Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AOLEU vai de steaua lor nici nu stie sa dea cu pumnu'nici una din ele omg c ratate !!
shy Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 se putea si mai cu viata ... dar nu-mi plac fazele cand se iau de par Doamne `mnezaule ) astea nu stiu da pumni in stomac .. o mangaia pe fata doar atat P.S. - mai au ce invata
PETRUT998 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sunt multe faze interesante nu numai aia cu alea care se "iubesc"
Boby Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ce proaste ))) aia in alb da o ora )) si nu face nimic )) ele 2 si eu singur un pumn in gura de sareau ca-n matrix apoi mergeau slow motion ce fraiere sa ii dau un om 10 pumni unu dupa altu si sa nu ii spargi nimic ) daca ii dau la un coleg 10 pumni in fata...nu se mai numeste fata
Tigressa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ce proaste )))aia in alb da o ora )) si nu face nimic )) ele 2 si eu singur un pumn in gura de sareau ca-n matrix apoi mergeau slow motion ce fraiere sa ii dau un om 10 pumni unu dupa altu si sa nu ii spargi nimic ) daca ii dau la un coleg 10 pumni in fata...nu se mai numeste fata fa-ne shi noua un video OT: big lol, can`t understand zis ppl