b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...8488162&q=funny rupe rupeDaca va uitati in spate il vedeti pe tipu care joaca cs pe inferno in timp ce aia doi canta!
Danny Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Il stiu. Oricum...asta e mai funny decat ala cu shakira.
dev Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Eu zic ca Aztec joaca ala ... [ is cateva faze de la cutiile alea de afara ... de unde vezi si usa si panta in jos ] ... asa am vz eu!
b.dragos Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Probabil tie ti se par povestirile din cripta mortii amuzante...dute ascunde te ntr o grota...si fa nani.....pacat ce esti fan steaua..ca te as fi injurat
Und3rC0v3r Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Probabil tie ti se par povestirile din cripta mortii amuzante...dute ascunde te ntr o grota...si fa nani.....pacat ce esti fan steaua..ca te as fi injurat ai probleme cu capatana, e democratie omule, fiecare are dreptul sa isi exprime gandurile si parerileai probleme mari,parerea mea e ca ai scapat din jungla