Denis_Mircea Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sunteti sadici Injectie letala .. sper sa nu fiu in situatia asta
bigfoot Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ba eu un singur lucru nu as vrea sa se intample in viata asta :pray: si acel lucru este moarte prin plictiseala poate cea mai sadica moarte cu putinta pentru ca dureaza mult si mori lent :crybaby: eu as vrea sa mor ars pe rug sa vad cum ard :violent1: :angry1: sa simt cum se scurge sangele din mine :yum: aaa ar mai fii o ultima dorinta inainte sa mor :( sa joc gta IV si dupaia mor linistit :dance: :beer:
Dumnezeu Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 1.asi incerca sa fug 2.Prin injectie letala
Dima Dan Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ba eu un singur lucru nu as vrea sa se intample in viata asta :pray: si acel lucru este moarte prin plictiseala poate cea mai sadica moarte cu putinta pentru ca dureaza mult si mori lent :crybaby: eu as vrea sa mor ars pe rug sa vad cum ard :violent1: :angry1: sa simt cum se scurge sangele din mine :yum: aaa ar mai fii o ultima dorinta inainte sa mor :( sa joc gta IV si dupaia mor linistit :dance: :beer: ce om oO iti place viata prea mult inseamna. Aleg scaunul electric imi plac lucrurile bine rumenite.
Guest stefteo21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Alta varianta - sa fiu sufocat intre sanii mai multor fete
qasi Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 cu scaunu' electric (trebuie si o oglinda sa vad cum mi se ridica parul in cap )
HipnotykBoy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 prin impuscare dar sa mor pe loc ..sa nu ma chinui..oricum doamne fereste ...
Trayus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Sincer,nu prea conteaza cum mori.Important e sa nu mori de prost sau ca prostu.
Guest SolidSnakeDinamo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 injectie letala (e singura cale in care nu simti nimik)la ghilotina 7 sau 4 secunde (nu mai stiu exact) mai esti constient dupa ce iti taie capatana
Phyxyon Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 injectie letala (e singura cale in care nu simti nimik) la ghilotina 7 sau 4 secunde (nu mai stiu exact) mai esti constient dupa ce iti taie capatana Si le zici alora : What's up doc? Cum s-a mai zis si eu prefer sa mor de plictiseala ... Insa daca ar fi serios cred ca prin impuscare . Scanul electric nu e prea bun si am prea multa demnitate ca sa port un panpers inainte de a muri ca se stie ca te c**i pe tine in timp ce esti electrocutat
Overlord Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Eu am zis alta varinata nush cum sa mor idea e sa nu murim.
aL PacinO Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 injectie letala (no pain) ^_^ Ti-a zis cineva care a patit-o ? Nici ghilotina nu doare ..asa cred OT : Ghilotina