LuCiFeR Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Domnul alex se pare ca a inchis topicul lui Unknown Soldier inainte de a-mi cere scuze pt comportamentul meu cel putin deplasat pe acest forum....in primul rand scuzele mele lui Unknown Soldier pt ca am postat aiurea si am facut o gluma pe seama temei acelui topic.....in al doilea rand scuzele mele lui Slim Shady si aolex pt jignirile aduse la adresa lor....am deschis acest topic pt a da dovada de bun simt si de recunoastere a vinei mele , nu datorita relatiei bune dt alex si Slim Shady....recunosc eu unul am gresit ..... in rest bafta la toata lumea
alex Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 nu datorita relatiei bune dt alex si Slim Shady si aici ce ai vrut sa spui :-S ? ca eu unu nu am inteles ...
alex Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 deci sa clarificam un lucru ... pe slim il stiu de pe forum , vb cu el si pe messenger ...daca ar fi sa ii iau pe toti care ii am in lista mea pe messenger drept "tovarasi buni" as avea in jur de 200 ( in grupul cu cei de pe forum avand 65 de persoane)
LuCiFeR Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Eu atat am avut de spus...fiecare intelege in felul lui ..... sper ca acest "mic" conflict nu va repercusiuni....
alex Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 conflict intre cine si cine??? daca intre tine si slim sau aolex ... chiar nu ma intereseaza daca o sa aiba sau nu repercursiuni daca intre mine si tine ...nu il consider conflict
rats Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 luciferus666, puteai tace linistit si era mai bine. Conflict nu o sa ai cu mine, nici daca ti-ai dori. Eu nu-s in conflict cu nimeni de pe forum (din punctu meu de vedere). Cred ca la fel pot spune si de aolex... si daca voi avea conflict, el va avea loc pe alte cai decat "forum"-ale... Topic fara sens, cu stampila: Mutati-ma in Recycle Bin :whistle: