Jump to content
alinush_83

Am Nevoie De Ajutor

Recommended Posts

Posted

am si eu o problema, si anume ca nu imi pot configura oe pentru mailul de pe yahoo. am incercat sa-l configurez la fel ca pe cel de pe rds, dar nu mege. need help.

aaaaaa, ar mai fi o mica problema tot cu oe, dar de data aceasta cu [,] contul de pe rds. nu pot sa trimit mesaje catre nici o alta adresa de mail in afara de cele de pe rds. am setat la outgoing si incoming mail.rdslink.ro, la fel ca in tutorialul de pe site-ul oficial.

de luat mesajele de pe server le pot lua, dar de trimis mai putin

daca stiti pleease help :crybaby: :crybaby: :banghead:

Posted

din cate stiu eu yahoo nu ofera pop3 pt verificarea mailului dintr-un client mail ...

va trebui sa incerci gmail sau ma rog , un alt email public cu acces pop3 :)

PS : nu sunt sigur dar parca era o aplicatie mica ce iti permitea sa downloadezi

totusi mesajele din inbox si sa le verifici cu un mail client . yahoo pops cred ca

se chema dar nu bag mana in foc ...

Posted

Are dreptate aolex.

Yahoo Pops se numeste aplicatia de care ai nevoie.

Dupa ce instalezi programul la configurarea OE la port SMTP pui localhost, iar la POP3 tot localhost.

Iar Yahoo Pops...foarte usor de configurat.

Succes. :D

Guest blero
Posted

ia lega tura telefonic cu cei de la suport tehnic si spune-le despre ce este vorba.eu asa am rezolvat-o si pot trimite mesaje si in yahoo,bafta :hat:

Posted

contul de pe rds. nu pot sa trimit mesaje catre nici o alta adresa de mail

incearca, sa scrii la icoming mail mail.rdslink.ro shi la outgoing mail.slatina.rdsnet.ro, la mine a mers asa dar numai pana la sfarsitul lui ianuarie, acum merge cu mail.rdslink.ro la incoming si outgoing. Daca nu da un mail la tehnic la rds si-ti vor da un re cu solutia. bafta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...