alinush_83 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 am si eu o problema, si anume ca nu imi pot configura oe pentru mailul de pe yahoo. am incercat sa-l configurez la fel ca pe cel de pe rds, dar nu mege. need help. aaaaaa, ar mai fi o mica problema tot cu oe, dar de data aceasta cu [,] contul de pe rds. nu pot sa trimit mesaje catre nici o alta adresa de mail in afara de cele de pe rds. am setat la outgoing si incoming mail.rdslink.ro, la fel ca in tutorialul de pe site-ul oficial. de luat mesajele de pe server le pot lua, dar de trimis mai putin daca stiti pleease help :crybaby: :crybaby:
aolex Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 din cate stiu eu yahoo nu ofera pop3 pt verificarea mailului dintr-un client mail ... va trebui sa incerci gmail sau ma rog , un alt email public cu acces pop3 :) PS : nu sunt sigur dar parca era o aplicatie mica ce iti permitea sa downloadezi totusi mesajele din inbox si sa le verifici cu un mail client . yahoo pops cred ca se chema dar nu bag mana in foc ...
madarusu Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Are dreptate aolex. Yahoo Pops se numeste aplicatia de care ai nevoie. Dupa ce instalezi programul la configurarea OE la port SMTP pui localhost, iar la POP3 tot localhost. Iar Yahoo Pops...foarte usor de configurat. Succes. :D
Vacyle Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 yahoo.com nu ofera pop3 gratuit precum yahoo.fr, yahoo.co.uk, yahoo.de etc
alinush_83 Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 pk, m-am lamurit cu acel cont de pe yahoo, dar de ce nu pot sa trimit mesaje din OE de pe contul de la rds? :angry1:
Elf Soldier Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 alinush eu pot. totul a mers de la inceput bine. incearca alt OE ;)
Guest blero Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 ia lega tura telefonic cu cei de la suport tehnic si spune-le despre ce este vorba.eu asa am rezolvat-o si pot trimite mesaje si in yahoo,bafta :hat:
Dr.Dre. Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 contul de pe rds. nu pot sa trimit mesaje catre nici o alta adresa de mail incearca, sa scrii la icoming mail mail.rdslink.ro shi la outgoing mail.slatina.rdsnet.ro, la mine a mers asa dar numai pana la sfarsitul lui ianuarie, acum merge cu mail.rdslink.ro la incoming si outgoing. Daca nu da un mail la tehnic la rds si-ti vor da un re cu solutia. bafta
Dr.Dre. Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 si pot trimite mesaje si in yahoo,bafta :hat: blero, spune-mi cum ai rezolvat cu yahoo? plz & tks