black Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 "triunghiul isoscel este un patrulater cu 2 laturi" asta e cea mai tare Mi-a povestit profa de romana cum i s-a intamplat la bac la oral la un liceu.. Intai vine x si-i spune ca Y trebuie sa ia minimum 5.. ok..vine fetitza Y.. Fata plop nu scoate nici un cuvant.. la care profa mea de romana si asistentu` ii zic: "fetitza, de la tine vrem un singur lucru.. sa ne spui care a fost cel mai mare poet simbolist din romania.. atat sa zici si treci" Sta fata se gandeste cam un minut (credeau aia ca s-a blocat) la care deodata ridica privirea si cu mare incredere zice: "Mihai Viteazu" Cand mi-a povestit profa de romana in prima faza am fost vreo 2 secunde. Restul orei am ras cu lacrimi.. 20 minute am ras in continuu si apoi in pauza.. Macar te astepti sa nimereasca meseria si sa zica Mihai Eminescu`.. cel putin eu la asta ma asteptam Asta nu-i citita de pe net.. i s-a intamplat profei mele.. so.. macar stiu ca-i veritabila.
Danny Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nu prea cred ca are legatura cu examenul perla asta dar e tare(perla spusa de profesor): ...cat de prost trebuie sa fi ? GRAV a 2-a e geniala
b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 noaptea, cand statea de paza, isi lua cu el reviste ca sa nu adoarmaO fii Playboy? ce numar ...daca l intalnesti sa mi zici sa mi l imprumute ..ca s de garda diseara
b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Praslea cauta infractorul care furase merele de aur""Sergent Prazlea ...permite ti mi sa raportez ..in noaptea de 11 mai 111 i.Hr. infractorul pe nume balaur zmeu cu domiciliul in grota subterana ...furase merele de aur din gradina imparatului care are in fund un mar"
b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 "Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa ii dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva"Marfa Vanduta NU SE RETURNEAZA!