Jump to content
mihai-retired

Perle examene

Recommended Posts

Apa

Apa pe noi cât si pe celelalte ne ajutã la hrãnirea organelor care fãrã apã noi nu am putea face nici o mâncare.

Apa în general este de formã lighidã.

Apa poate lua si o formã solidã si alta de abur, în formã solidã o ia odatã ce temperatura e sub -0° iar în formã de abur o ia atunci când temperatura e de cel putin 10-20°.

Apa dupã cum stim pânã acum a luat trei mari forme, din lighid în solid, din solid în lighid, din lighid în abur, din abur în lighid prin ploaie. Deci acum noi ne putem da seama cã face o rotatie prin cele 3 mari transformãri cum s-ar spune face o miscare prin cele trei transformãri.

Apa stim cã este mai grea ca petrolul din-tro experentã fãcutã acasã, punem în-trun pahar jumate cu apã si punem jumate cu petrol si se distileazã una fatã de alta care apa trece la fund si petrolul rãmâne la suprafatã. Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz si o gãsesti în majoritate în statiunile de odihnã. Aceastã apã este consumatã atât de noi cât si de turisti de peste hotare.

CUM SA SCRII ASA CEVA? 24.gif)))

Link to comment
Share on other sites

"Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz"

" Confuzie intre Praslea si Mircea cel Batran:

- "Mircea cel voinic era necajit si se simtea rau pentru ca merele erau stropite, iar cand a muscat din mar i-a ramas in gat o bucata si cand si-a dat seama era tarziu"."

cat am ras

Link to comment
Share on other sites

Birdy' date='Jun 30 2006, 05:43 PM'] Copii nu va ambalati toata treaba asta e impartita in 2 ...

aia care intradevar nu au habar ....si....

the ppl that don't give a fvck ....

ce nash da sami pot permite sa scriu asha ceva la anu la BAC 24.gif)

i Just wanna see the day...cand...Cheile Bicazului o sa deschida portile de fier blink.gif

Link to comment
Share on other sites

Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz si o gãsesti în majoritate în statiunile de odihnã. Aceastã apã este consumatã atât de noi cât si de turisti de peste hotare.

Si noi iam învins pe turci fiindcã peunul la omorât cu sabia adicã la tãiat la gât si atunci Stefan cel Mare sa dus cu calul la el si-a spus ia uite cum îi curge sânge si au venit ceililanti colegi de-ai lui si-a zis si ei ia uite cum îi curge sânge. Atunci Stefan cel Mare a plecat si calul era plin numai de spumã si sa întors la castel si Stefan era rãnit la mânã cãlare pe cal si Stefan a ciocãnit în poartã si a spus eu sunt Mamã dãmi drumul sã intru fincã sunt rãnit la mânã. Dar dãschideti poarta nu vezi cã turci ne conjor bine am sãt dau drumu ce binimi pare fincã si calul îngheatã de frig si pânã la urmã ia dat drumu.

Doamne ce copii inapti 24.gif))) cum sa scri ma asa ceva am capiat de ras 24.gif24.gif24.gif

Link to comment
Share on other sites

Dictatura lui Cezar

Noi caracterizãm dictatura lui Cezar astfel : Dictaturã s-a numit legea secretã pe care o fãcuse el cu colegi sãi Cassus si Pompei pentru cã colegi sãi au murit în rãzboaie. El când se fãcuse domn al acestui stat cucerise multe state si le fãcuse orase Romane. De acea Cezar a format statul roman în monarhie. Si aproape toate legile pe care le fãcea le vota populatia, iar cererile pe care le fãcea populatia le vota el. De acea a fost numit al saptelea om al luni - Iulie.

VAI DE CAPU MEU 24.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest Bogdan

Nu prea cred ca are legatura cu examenul perla asta dar e tare(perla spusa de profesor):

Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur !

...cat de prost trebuie sa fi ?

Ba, si daca sunteti imbecili si n-aveti tinere de minte, luati-va dracu' un carnetel si notati in el. Uite: eu am vreo doua...

rofl1.gif

Prof catre elev: Tu un bou de 18 ani te pui cu unul ca mine?

biggrin.gif
Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...