mihai-retired Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Perle examene ) "Imparatul avea o gradina si in fund avea un mar"
Sensini Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ApaApa pe noi cât si pe celelalte ne ajutã la hrãnirea organelor care fãrã apã noi nu am putea face nici o mâncare. Apa în general este de formã lighidã. Apa poate lua si o formã solidã si alta de abur, în formã solidã o ia odatã ce temperatura e sub -0° iar în formã de abur o ia atunci când temperatura e de cel putin 10-20°. Apa dupã cum stim pânã acum a luat trei mari forme, din lighid în solid, din solid în lighid, din lighid în abur, din abur în lighid prin ploaie. Deci acum noi ne putem da seama cã face o rotatie prin cele 3 mari transformãri cum s-ar spune face o miscare prin cele trei transformãri. Apa stim cã este mai grea ca petrolul din-tro experentã fãcutã acasã, punem în-trun pahar jumate cu apã si punem jumate cu petrol si se distileazã una fatã de alta care apa trece la fund si petrolul rãmâne la suprafatã. Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz si o gãsesti în majoritate în statiunile de odihnã. Aceastã apã este consumatã atât de noi cât si de turisti de peste hotare. CUM SA SCRII ASA CEVA? )))
-Eno- Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Stefan cel Mare si Vrâncioaia/Dictatura lui Cezar Doamneee si Lenin era musulman sau ce? S-a mai zis: Inteligenta generatiei noi a intrat la apa.
@n93L Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ori e la misto facut site-ul ori in romania chiar sunt asa specimene proaste... I CAN'T BELIEVE THIS...
The Wizard Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 "Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz"" Confuzie intre Praslea si Mircea cel Batran:- "Mircea cel voinic era necajit si se simtea rau pentru ca merele erau stropite, iar cand a muscat din mar i-a ramas in gat o bucata si cand si-a dat seama era tarziu"."cat am ras
mihai-retired Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Sunt destui oameni de genul asta...stiu pe cineva care la simularea pentru bac la lb. romana a scris un banc ...
frankie Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Unele sunt penale rau ... Daca va ganditi mai profund nu e de ras e de plans...
[SPAMMERS]darkOne Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 "Ãstia doi cãlãtori ca Magelan si Ivan al IV-lea îsi mai aduc aminte si de Gioconda care si ea a fost sã descopere multe insule si cã insula cea mai însemnatã este insula Filipile unde a murit cãlãtorul român Magelan." si "Magelan" ce zicea ?
[SPAMMERS]Birdy Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Copii nu va ambalati toata treaba asta e impartita in 2 ... aia care intradevar nu au habar ....si.... the ppl that don't give a fvck .... ce nash da sami pot permite sa scriu asha ceva la anu la BAC )
Guest [SPAMMERS]D4rkAngel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 iar intra Vf Omu in Pestera Ursului
[SPAMMERS]Birdy Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Birdy' date='Jun 30 2006, 05:43 PM'] Copii nu va ambalati toata treaba asta e impartita in 2 ... aia care intradevar nu au habar ....si.... the ppl that don't give a fvck .... ce nash da sami pot permite sa scriu asha ceva la anu la BAC ) i Just wanna see the day...cand...Cheile Bicazului o sa deschida portile de fier
Fane Spoitoru Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Noi în tarã mai gãsim si apa mineralã care o consumãm la recomandarea medicului sau sub formã de spritz si o gãsesti în majoritate în statiunile de odihnã. Aceastã apã este consumatã atât de noi cât si de turisti de peste hotare. Si noi iam învins pe turci fiindcã peunul la omorât cu sabia adicã la tãiat la gât si atunci Stefan cel Mare sa dus cu calul la el si-a spus ia uite cum îi curge sânge si au venit ceililanti colegi de-ai lui si-a zis si ei ia uite cum îi curge sânge. Atunci Stefan cel Mare a plecat si calul era plin numai de spumã si sa întors la castel si Stefan era rãnit la mânã cãlare pe cal si Stefan a ciocãnit în poartã si a spus eu sunt Mamã dãmi drumul sã intru fincã sunt rãnit la mânã. Dar dãschideti poarta nu vezi cã turci ne conjor bine am sãt dau drumu ce binimi pare fincã si calul îngheatã de frig si pânã la urmã ia dat drumu. Doamne ce copii inapti ))) cum sa scri ma asa ceva am capiat de ras
Dele7e Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 regele Filip al II-lea care a domnit între ani 843 si 987. cam batran Filip asta
ReneGade Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 cam batran Filip asta batran? ? Mie mi se pare chiar tanar...
Dele7e Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ehh la 144 de ani nu stiu cate mai poti face,eventual mai stai pe forum,mai citesti ceva
Sesshomaru Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dictatura lui Cezar Noi caracterizãm dictatura lui Cezar astfel : Dictaturã s-a numit legea secretã pe care o fãcuse el cu colegi sãi Cassus si Pompei pentru cã colegi sãi au murit în rãzboaie. El când se fãcuse domn al acestui stat cucerise multe state si le fãcuse orase Romane. De acea Cezar a format statul roman în monarhie. Si aproape toate legile pe care le fãcea le vota populatia, iar cererile pe care le fãcea populatia le vota el. De acea a fost numit al saptelea om al luni - Iulie. VAI DE CAPU MEU
Lex001 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 USE THE BLOODY EDIT ce ma doare pe mine ca esti tu spammer use that f u _ _ i n g button!!!!
nwradu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Multi retardati in tara asta. Interesant e ca autorii articolului, culmea, facut despre perlele altora, folosesc sintagma "si daca inca considerati ca este o balada"
BeautifulMind Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 a scris unu a aratat si la stiri "triunghiul isoscel este un patrulater cu 2 laturi" cat de prost sa fi
Guest Bogdan Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nu prea cred ca are legatura cu examenul perla asta dar e tare(perla spusa de profesor): Voi sunteti 29 de cretini, eu sunt unul singur ! ...cat de prost trebuie sa fi ? Ba, si daca sunteti imbecili si n-aveti tinere de minte, luati-va dracu' un carnetel si notati in el. Uite: eu am vreo doua... Prof catre elev: Tu un bou de 18 ani te pui cu unul ca mine?