Jump to content
TenshiTNQ

O Intrabare Intrebatoare

Recommended Posts

Posted

:banghead:

daka poate sa imi spuna si mie cineva ce trebuie sa sti k sa iti creezi un hub ce program ce anume.... sau dak exista site'uri unde iti zice ce si cum...

Va multumesc

:banghead:

Posted

YnHub se numeste softul cel mai raspandit pt huburi. Dar... doar pt ca tragi ala nu inseamna ca gata, ai hub. E o munca imensa, trebuie sa cunosti bine sisteme de operare, internet, protocoale, baze de date, scripturi si alte chestii, altfel hubul va fi jalnic. Probleme apar in fiecare zi si nu sunt usor de rezolvat. Ca sa nu mai vorbesc de boti, de conturi, de publicitate, de operatori, erori, de faptul ca iti trebuie o banda mare si un computer deschis non-stop... la inceput toate parea fun sa ai propriul hub, dar te lasi repede pagubas de meseria asta dupa ce vezi ce chestii apar si ce probleme trebuiesc rezolvate. Faptul ca intrebi aici de acest soft ma face sa ma gandesc ca habar n-ai nimic despre tot ce am zis mai sus referitor la intretinerea unui hub, asa ca mai bine nu te mai apuca deloc.

Data viitoare da threadului o denumire din care sa se inteleaga direct si rapid ce vrei, ca te ajuta mai repede lumea.

Posted

eu am facut un hub cu acest prg, dar am renuntat repede pt ca nu intra nimeni pe el, am avut cel mai mult 2 vizitatori. si in al doilea rand trebuie sa tii caluclatorul deschis non stop.

deci ziuabm, decat sa iti faci un hub, mai bine ai renunta pt ca este destul de greu, mai ales cu publicitatea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...