Jump to content
SeBi

Note la bac

Ce nota credeti ca meritati sa luati la bac?  

44 members have voted

1. 1. Ce nota credeti ca meritati sa luati la bac?

• 10-9
      22
    • 9-8
      7
    • 8-7
      6
    • 7-6
      3
    • sub 6....ce-mi tre` mie carte?Sunt cioban! Merg cu oile!
      6

Recommended Posts

Posted

Bravo...felicitari

desi vreau sa-mi exprim mahnirea legata de faptul ca l-ati facut pe taranul de moromete intelectual....chiar asa....? cu toate ca....unii au avut un pic dreptate...iata definitai de pe dexonline.ro

INTELECTUÁL, -?, intelectuali, -e, adj., s.m. ?i f. 1. Adj. Care apar?ine intelectului, care se refer? la activitatea min?ii, la intelect. 2. S.m. ?i f. Persoan? care posed? o preg?tire de specialitate temeinic? ?i lucreaz? în domeniul artei, al ?tiin?ei, tehnicii etc.; persoan? care apar?ine intelectualit??ii.

Insa cei cu ion chiar au fost fraieri...o alta idiotenie a fost ca unora li s-a punctat f bine prostia iar unora...dar ma rog, nu mai conteaza....astept si eu actualizarile pe net sa ma uit de niste prieteni....in rest....numai bine

Posted

dap, cam 72%

cele mai mari procente s-au inregistrat in Botosani si Piatra Neamt (92%) iar cele mai mici in Bucuresti, Arges si Ialomita(60%)

Ministrul Haradau a decis ca lucrarile din judetele cu rate foarte mari de promovalitate precum si cele cu rate foarte mici, vor fi reexaminate.

Posted

pai...72 % e foarte bine, nu? Parca la capacitate anu` trecut a fost mai mic, nu?

oricum...eu am un principiu...mai rautacios...dar....daca toata lumea vinde munca intelectual...cine o mai vinde pe cea fizica? tongue.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...