Jump to content
SeBi

Note la bac

Ce nota credeti ca meritati sa luati la bac?  

44 members have voted

1. 1. Ce nota credeti ca meritati sa luati la bac?

• 10-9
      22
    • 9-8
      7
    • 8-7
      6
    • 7-6
      3
    • sub 6....ce-mi tre` mie carte?Sunt cioban! Merg cu oile!
      6

Recommended Posts

Posted

Gata s-a dus si proba asta! a.m.r. 5 si vine diploma. Am luat nota MARE 9.50 eusa_dance.gif . Am picat pe subiect. Am avut bafta, pt k in comisie s-au luat de la 5.50 la 10 deci........ Am avut caracterizarea unui persj din roman de dupa al doilea razb mondial. Moromete l-am ales. Aku' sunt la un mic si o bere cu el banana.gif in batatura.

Posted

Yep ! happy.gif

Am avut noroc ca am prins comisie SUPER !!!

Sa le dea Dumnezeu sanatate !  icon_thumright.gif  occasion14.gif

sa dea d-zeu ( eusa_pray.gif )sa am si eu o comisie ca tine...maine am examen de atestat... numai chef de invatat nu am...dar invat si va ciesc pe voi astia bucurosi...BAFTA in continuare LA BAC...

P.S.stupid qestion....si voi tot citind de mai multe ori invatati ????? tongue.gif

Posted

eu nu intru la fac... sad.gif am atestat...

adica...care-i legatura? ce...eu nu am dat atestatul? la noi s-a dat prin mai....sau prin aprilie...nu mai stiu exact! da` asta nu insemna ca nu am intrat la facultate

Posted

mda...se pare ca avem 4 ciobani printre noi...din fericire nu i-am facut eu...s-au facut singuri...

da` sa fim seriosi...daca nu ai bacu` nu poti sa ajungi prea departe....pe cont propriu...daca are tata firma...nu-ti tre` nici generala

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...