magdaa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Salut!!!!V-a fost dor de mine?????Sa stiti ca nu aveti voie sa va luati de mine fiindca nu va lasa d-nul administrator asa ca mai bine ignorati-ma total.As vrea sa stiu daca astia de la B1 mai dau multe reluari in ceea ce priveste emisiunea Irina by Monica Columbeanu?????Sau probabil nu mai este emisiunea???Ar fi pacat.NUUUUUUUUU???????????? :right: :right:
Uzur Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 M-am uitat la o emisiune,parca au primit cadou o corabie din lemn in miniautura si zice Monica "Vezi sa nu o ia vantu " . Sa ajungi sa te faci de ras in fata Romaniei
RaifalM3n Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 magdaa tu faci asa ca sa enervezi omul' tzineti ptr tine parerea despre ei daca parerea ta include jignirii ptr alti useri
magdaa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 magdaa tu faci asa ca sa enervezi omul' tzineti ptr tine parerea despre ei daca parerea ta include jignirii ptr alti useri 1.vezi ca te abati de la subiect si nenea adminu o sa-ti TAIE macaroana(oooops ai asa ceva?) 2.si ma rog de ce nu-mi pot spune parerea oi fi cumva comunist?siteul acesta este liber si pot sa-mi spun liber parerea crede-ma pe cuvant nu o sa ma abtin deloc deloc :kar: 3.sper ca marti sa NU NU NU vad alta reluare :)
zazone- Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 inchideti topicu odata? nu de alta da nu se merita...
RaifalM3n Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 "o sa-ti TAIE macaroana(oooops ai asa ceva?)"neghioabo' nu ne cunoastem ca sa imi vorbesti asadu'te si impuscate, imi faci sila
Guest Blaidy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 magdaa, daca ai peste 16 ani inseamna ca ai probleme grave.Toti asteptam sa mai adaugi un suspend la lista ta, doar ai 1 nu ? si ma rog de ce nu-mi pot spune parerea oi fi cumva comunist?siteul acesta este liber si pot sa-mi spun liber parerea crede-ma pe cuvant nu o sa ma abtin deloc deloc In primul rand este un forum, iar in al doilea rand nu poti sa iti exprimi parerile chiar asa de liber. Daca vrei sa iti zici parerea ta dute pe camp, acolo poti sa iti spui parerile linistita ;)
magdaa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Imi plac atat de mult!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mona cel putin radiaza de atata fericire.
IceMan Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 RaifalM3n si magdaa aveti cate un warn. Nenea adminu' nu taie nimic nimanui, iar RaifalM3n data viitoare cand vrei sa te adresezi astfel te abtii.magdaa, nu mai fa posturi consecutive, ai optiunea EDIT (in dreapta jos a postului).
RaifalM3n Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 offtopic - super iceman' .... din cauza unei petarde ma aleg eu cu warn pe langa faptu ca de 2 luni specimenu numit magdaa bantuie degeaba aberand forumu mai exact topicu acesta vorbind urat cu userii fara sa fie penalizata' tot eu primesc warn ca ii spun adevarul ce i'am zis ma nene asa urat de am primit warn ? nu mi se pare corect ca tocmai eu sa primesc warn ptr ca i'am raspuns cu aceasi moneda subsemnatei va sfidat 11 pagini insa nimeni nu a facut nimic desii aproape toti au sugerat banarea magdei ' sau suspendare, iar acum (culmea) chiar cand am zis si eu ceva primesc warn daca primea suspend nu se mai ajungea aici insa cineva nu isi face treaba on topic - cuplul perfect insa varsta spune tot
LucianBv Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 BELEA DE FRUMOASA In poza asta aduce putin cu o parasutata pe un ranger rover in plin conflict somalez.Sau cu excrementul unei pasari de origine necunoscuta. :)
Ayana Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 mi se pare mie sau are stomacul cam.. odd... sper ca era gravida in poza asta altfel stomacul rotunjor nu isi are locul... mie imi plac femeile putin mai voluptoase dar nici chiar asa... in fine :) fiecare cu ce-i place...
magdaa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Astia de la b1 tv si-au cam pierdut audienta.Mai este sau nu mai este emisiunea no comment?
Azra'il Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 N-ai mai murit? Bine ca au scos emisiunea, era penibila. Cum sa te uiti la asa ceva!? Mai bine il vezi pe Vadim si pe Becali.... :doh:
harl3quin Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pacat,ca mi-a placut emisiunea,oricum nu era nimic de vazut ceva mai misto la tv :(
Casp3r Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nu prea am citit eu toate posturile si paginile , dar am auzit , ca Irinuka ta cea draga a fost la shop , si parca si`a pus saraca GEANTA IN CAP CREZAND CA E PALARIE buhahahahahahahahhahahahahaaha cum e posibil asa ceva cuuuuum ? Parca faza a fost si la Carcotasi ?? E ADEVARAT ?? LE: am si botezat-o i-am zis Irina in loc de Monica
magdaa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nu prea am citit eu toate posturile si paginile , dar am auzit , ca Irinuka ta cea draga a fost la shop , si parca si`a pus saraca GEANTA IN CAP CREZAND CA E PALARIE buhahahahahahahahhahahahahaaha cum e posibil asa ceva cuuuuum ? Parca faza a fost si la Carcotasi ?? E ADEVARAT ?? LE: am si botezat-o i-am zis Irina in loc de Monica Sa-ti spun eu cum sta treaba.Ea Monica intr-adevar si-a pus geanta pe cap DAR sa nu-ti imaginezi ca era o geanta gen Romanica clasica unde gentile sunt intr-un singur fel,era o geanta care numa' a geanta nu arata.Geanta daca tin eu bine minte era dintr-un "material" gen nuieluse impletite foarte mica ca marime iar magazinul respectiv era cu de toate in el sa stii afirm cu tarie ORICINE la prima vedere se putea pacali.Nu mai retin cum erau manerele sau daca avea asa ceva.Inca o data la prima vedere nu prea puteai sa-ti dai seama DA asta este o poseta nicidecum o geanta. :)
IceMan Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 offtopic - super iceman' .... din cauza unei petarde ma aleg eu cu warn pe langa faptu ca de 2 luni specimenu numit magdaa bantuie degeaba aberand forumu mai exact topicu acesta vorbind urat cu userii fara sa fie penalizata' tot eu primesc warn ca ii spun adevarul ce i'am zis ma nene asa urat de am primit warn ? nu mi se pare corect ca tocmai eu sa primesc warn ptr ca i'am raspuns cu aceasi moneda subsemnatei va sfidat 11 pagini insa nimeni nu a facut nimic desii aproape toti au sugerat banarea magdei ' sau suspendare, iar acum (culmea) chiar cand am zis si eu ceva primesc warn daca primea suspend nu se mai ajungea aici insa cineva nu isi face treaba Puteai sa te abtii sau sa-mi trimiti pm sa ma uit in acest topic - de ce nu a facut-o nimeni? Ca nu citesc zilnic acest topic nu insemana ca "nu-mi fac treaba", sunt o gramada de moderatori. magdaa primise suspend inainte, si dupa suspend n-a mai facut nimic atat de grav pt un alt suspend. Nu e problema mea ca tu nu te poti abtine sa nu raspunzi cu aceeasi moneda - primesti aceeasi pedeapsa. Te rog sa incetezi cu astfel de afirmatii si ramaneti ontopic - subiectul este Irinel si Monica Columbeanu - nu-l mai deviati in tot felul de certuri ce nu-si au locul aici. ontopic: faza cu geanta mi se pare penibila
magdaa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Totul este clar.Emisiunea s-a terminat mereu aceleasi reluari.Un singur lucru nu mi-as dori DACA as fi in locul Monicai.Pentru NIMIC in lume nu as vrea sa am atatia lingusitori pe langa mine.Ma uitam la popa care venise sa sfinteasca apa sau sa faca o sfestanie in casa ma rog ....se uita la copilul ala de ziceai ca-i prost Doamne iarta-ma.Si tanti doctora se prostea cand radea si gura pana la urechi.Oare asa o face cu toti copiii sau face totul pe repede inainte.Scuze da nu ma pot abtine sa nu spun CACAT.Pe cuvant ma inchinam cand vedeam cata perversitate si prietenii se uitau ca si curcile-n lemne la copilasul ala.Nuuuuuuuuuuuuuuu.
Sabotor78 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 prietenii se uitau ca si curcile-n lemne la copilasul alaO fi stramb copilu'. Si poate a mostenit inteligenta mamei si frumusetea tatalui.
Adi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 right sabator . Irina sau cum o chema , asteapta sa moara saracul batranel... au un copil vai si amar de el. Nu vedeti cat ii Irina fata de batranel? E cu 40 cm mai mare...si normal e invers Va pierdeti timpu chiar si gandindu-va la ei. Have a nice day.
Guest Bogdan Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 auleeeeeeu irinel si irinuca...cel mai penibil cuplu din tara...cu tot cu emisiunea lor! astept momentu in care o sa-si puna inculta un pantof in cap crezand ca e parasolar! cat despre irinel...nu prea am ce comenta..stie destule omu si a vazut multe la viata lui.