Sabotor78 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 O descriere haotica si te reprezinta cu siguranta .Spun asta deoarece tu traind printre animale ai devenit un bou cu siguranta si atunci cand vrei sa te .... te duci in grajdul vacilor si te mozolesti cu ele asa cum numai tu stii sa faci treaba asta.Animalele te iubesc numai pe tine fiindca te cunosc te mic copil si mi-ar parea rau sa le iau de langa tine.Deja cred ca te-am excitat destul si te las sa-ti tragi repede o monta uuuuuuuuuuuuu super nu???? :right: :right:Ma, dar nici un admin nu se sesizeaza in legatura cu magdaa noastra? Mie mi se pare ca nu face altceva decat sa jigneasca si nu cred ca a sugerat vreun forumist ca ea ar avea vreo inclinatie spre zoofilie.
Guest mariananeagu Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 care dintre voi aveti nr. de telefon a lui Monica sau Irinel...? sau adresa E.mail..??? va rog sa-mi comunicati pe E.mail :mariana_2888@yahoo.com
LucianBv Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 O descriere haotica si te reprezinta cu siguranta .Spun asta deoarece tu traind printre animale ai devenit un bou cu siguranta si atunci cand vrei sa te .... te duci in grajdul vacilor si te mozolesti cu ele asa cum numai tu stii sa faci treaba asta.Animalele te iubesc numai pe tine fiindca te cunosc te mic copil si mi-ar parea rau sa le iau de langa tine.Deja cred ca te-am excitat destul si te las sa-ti tragi repede o monta uuuuuuuuuuuuu super nu???? :right: :right: E clar..esti atat de inculta incat nici nu stii sa faci un flame ca lumea,tu vezi ce scrii acolo?Suna precum propozitiile dezlanate ale unui copil de 6 ani.Si mai vrei barbati cu bani...pica doar manelistii...si a da..Vanghelie e casatorit,imi pare rau pentru tine.Oricum,continua sa te faci de ras..esti mai penibila decat toate manelistele care exista.On topic...naspa poza cu aia doi,Irinel si Monica cap in colturi..schimba si tu avatarul cu un abecedar,nu de alta,dar aduce mai mult cu nivelul tau de cultura .P.S Bat pariu ca acum cauti pe google cuvantul "abecedar" .
Sabotor78 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 care dintre voi aveti nr. de telefon a lui Monica sau Irinel...? sau adresa E.mail..??? va rog sa-mi comunicati pe E.mail :mariana_2888@yahoo.comMa, las-o dracu'. Ti se pare ca ne invartim in aceleasi cercuri? Pedofilii si curv.. errrr, "fotomodelele" cu alti pedofili si alte "fotomodele", iar oamenii normali cu alti oameni normali.
Ahilosu Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 care dintre voi aveti nr. de telefon a lui Monica sau Irinel...? sau adresa E.mail..??? va rog sa-mi comunicati pe E.mail :mariana_2888@yahoo.comnu te-ai prins de faza; noi nu avem aceste informatii pentru ca pur si simplu nu ne intereseaza. noi doar barfim.
LucianBv Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ma, las-o dracu'. Ti se pare ca ne invartim in aceleasi cercuri? Pedofilii si curv.. errrr, "fotomodelele" cu alti pedofili si alte "fotomodele", iar oamenii normali cu alti oameni normali. De ce esti rau?Daca ai adresa de email a lui Irinel sau a Monicai,impartaseste-o cu toti :),tii secret pentru tine chestia asta?Acum sincer..cel sau cea care a pus intrebarea asta ori e cazut in cap..ori traieste intr-o lume a fanteziei.Presupunand ca cineva de aici ar avea o asemenea informatie..de exemplu sa aiba posibilitatea sa vorbeasca pe messenger cu Monica sau cu Irinel...de fapt cu Monica ar fi de discutat despre bijuteriile brodate in scutecele de unica folosinta a copilului ei,iar cu Irinel s-ar putea discuta despre cele mai noi tendinte in implantul de par.Se poate discuta despre modul in care Monica si-a protejat copilul in timpul sarcinii facand sex anal... ,hmm,ar fi interesant cred eu...in consecinta m-am hotarat sa ma apuc dom'le de investigatii serioase si nu ma las pana nu fac rost de adresa de e-mail a Monicai,daca nu pentru mine,macar pentru Magdaa ca sa aiba si ea de unde sa invete cum se agata impotentii imbracati in costume cu trese de caporal :blink: .
Carp Angler Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dintr'o experientza proprie :monica arata cu totu diferit decat la tivi adica e mult mai urata dupa parerea meaiar mr. 'iRi" e mult mai mic si mai gras ce sa va mai zic am fost la o nunta unde au aparut si ei ( erau mai multe vip'uri ) el statea intrun coltz de tot singur la masa si ea ca albinutza din masa in masa se plimba pacolo agatza baieti :rofl1: mie nu mia venit sa cred cand am vazut cum arata ei 2 in realitate
magdaa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :crybaby: :crybaby: :crybaby: nenea adminuuu Magdaa ne bateeee :crybaby: :crybaby:
TwisteR Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 I am vazut in realitate in Mall la Galati,ce pot spune e ca sunt un cumplu oribil,la cat este ridicata in slavi nu mi se pare o femeie fatala sau ideala,cat despre irinel no comment,noroc de bani ca murea singur :D
RaifalM3n Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 da? si dc na-i cerut un autograf ptr magda omg omg rofl
Sabotor78 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :crybaby: :crybaby: :crybaby: nenea adminuuu Magdaa ne bateeee :crybaby: :crybaby:Magdaa, taci si du-te sa-ti cauti un alt forum.
magdaa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 da? si dc na-i cerut un autograf ptr magda omg omg rofl omg omg rofl Tu stii ce spui!!!!! :)
RaifalM3n Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 habar nai Go and DIE! ;)omg-> Oh my god!rofl ->rollin' on floor laughing
c3nz0r Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Incercati sa n-o mai bagati in seama.E cel mai bine asa.
magdaa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Incercati sa n-o mai bagati in seama.E cel mai bine asa. Ahă!!!!aşa să faceţi.Nu ne mai jucam cu tine na na na.
Sabotor78 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Revin la intrebarea mea: Nu-i da nimeni ban? Desi adminii poate nu sunt interesati ce mai fac 2 idioti si nu citesc acest topic.
LucianBv Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Revin la intrebarea mea: Nu-i da nimeni ban? Desi adminii poate nu sunt interesati ce mai fac 2 idioti si nu citesc acest topic. Pana si "Magdaaaaaaaa" s-a plictisit de subiect sau pur si simplu nu mai are cuvinte in vocabular :dance: ,sau poate cauta pe google replici inteligente,pentru ca ultimele ei doua posturi sunt niste oracaituri cu gust de sapun ieftin .Oricum nu vreau sa ia ban....in ultimul timp e atat de putin divertisment,si ea chiar este umoristica.Acum vorbind serios...eu zic s-o lasam in pace ca poate dispare de la sine :) .
magdaa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Am vazut emisiunea aseara.Mi-a placut.Mi-a placut Irinuca si Iri cum o iubeste si mi-a placut de Monica ca de obicei .Ma repet dar asa este cand esti nerabdator sa spui ceva.Poate lumea sa spuna ce vrea ca este interes ca este Monica ........ etc INVIDIE MAXIMA SI RAUTATE. :P
spa®ky Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ))))))))))))))) vai irinuca )))))))))))))))))))) H@H@H@H@H@H@
IceMan Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 magdaa, mă tem că ne părăseşti o perioadă :(Rog userii să-mi trimită pm atunci când se mai ivesc astfel de situaţii.
[G.U.N.I.T]Ahile Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 NU-mi plac deloc (mai ales cand vad atatia lingai in jurul lor ma apuca scarba ) El e de treaba...ea dupa bani(o inculta nu gluma)Dar nici el nu e mai copt
never Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ahile' date='Jun 2 2007, 13:30' post='1997852']NU-mi plac deloc (mai ales cand vad atatia lingai in jurul lor ma apuca scarba ) El e de treaba...ea dupa bani(o inculta nu gluma)Dar nici el nu e mai copt aman2 sunt de kko so let them DIE
Lancelot Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 eu abia astept sa vad live la TV inmormantarea lui Irinel...o sa fe parastasul mileniului
Fane Spoitoru Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hai ma lance nu fi asa rau :) ca mai are saracu de trait, doar ce facu si el acuma puradel si nu apuca sa ii faca majoratu :(
LucianBv Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 eu abia astept sa vad live la TV inmormantarea lui Irinel...o sa fe parastasul mileniuluiNu doresc nimanui sa moara dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la ce va purta mortul.Chilotei cu cristale swarovsky(nu stiu daca e corect scris si nici nu ma intereseaza),bavetica cu perle negre,pantofi cu toc(ma mir ca nu poarta si acum,la cat e el de inalt),se va face coliva din in icre de manciuria,si corul Alegretto va canta prohodul.