Andy. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Magdaa daca chiar te dai asa mare balena ca cine esti tu si ce functie ocupi, de ce nu ne precizezi domeniul in care lucrezi, varsta pe care o ai si pune si o poza de a ta sa te vedem daca sustii ca nu esti urata si nu iti este rusine cu tine insuti.Sa te vedem.Si ca sa raman on topic:sa zicem ca irinelu da faliment asa din io stiu ce motive, deci doar presupunem, credeti ca monica ar mai sta cu un mos falit?
magdaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 @magdaa Tu sti ce-i ala misogin ? Tu practic promovezi ideea ca barbatii sa iubeasca femeile care iubesc doar banii lor. Aia care nu sunt asa sunt misogini ?! Sa-mi bag ceva in conceptiile tale despre viata. Cati ani ai ? Iti doresc sa ai parte de un creier de maimuta ca sa mai evoluezi si tu putin, ca la ce ai acum .... Femeile care practica o astfel de viata au si ele o denumire care exista si in dictionar Don't worry, there's no sugar :right: 1.Trebuia scris cu 2 ii . 2.Asta ai inteles tu ca promovez eu asa ca si iti doresc sa ai parte de un creier de maimuta asta daca nu oi fi deja un urangutan???? 3.Citeste cu atentie de multeeeeeeee ori ce am scris EU si DACA intelegi ceva revino cu raspuns 4.Scuzele vor fi acceptate. :) -Andy' date='May 18 2007, 21:58' post='1962186']Magdaa daca chiar te dai asa mare balena ca cine esti tu si ce functie ocupi, de ce nu ne precizezi domeniul in care lucrezi, varsta pe care o ai si pune si o poza de a ta sa te vedem daca sustii ca nu esti urata si nu iti este rusine cu tine insuti.Sa te vedem.Si ca sa raman on topic:sa zicem ca irinelu da faliment asa din io stiu ce motive, deci doar presupunem, credeti ca monica ar mai sta cu un mos falit? 1As pune o fotografie cu mine, dar numai si numai, dupa ce pui si tu una, asta ca sa vedem daca esti idiot sau nu. 2.Poate ca nu ( si pentru ca stiu, ca tu nu stii sa citesti printre randuri iti precizez EU POATE ) 3.Daca ai fi citit cu atentie ai fii inteles ce am afirmat " momentan nu conteaza deoarece le este bine amadurora" :P :P
Sabotor78 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Le-ati dat limbi cumva???Va rog sa ma scuzati ups!!!!!!As dori sa-ti ceri scuze pentru cuvintele astea. Intr-un nou post.
LucianBv Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Baiatule dupa ce am citit mesajul tau am ras cum nu am fact-o demult.Tu ori esti prost ori esti prost.Nivelul meu lol cine a inceput???? dar eu nu ma supar fiindca am arme cu care sa ma apar. tampitule esti varza rau atata poti ???? cine vorbea !!!!!!! te-ai mira idiotule sa afli cu ce ma ocup .Treaba asta o fac in putinul meu timp liber adica sa ma iau de copiii rasfatati da ce spun eu rasfatati copiii sunt copii de pustanii puerili fara o experieta in ceea ce priveste experienta de viata .Taci din gura ca te faci de ras si inchide gura nu o mai casca aiurea la unul si la altul ca habar nu ai ce inseamna sa te DESCURCI PE CONT PROPRIU .Hai ca am drepate nu-i mai judeca pe altii cu atata inversunare ca nu stii unde te duce viata si .......... :crybaby: :crybaby: Dincolo de faptul ca te dai interesanta pe aici desi,(si aici ma repet),esti la pamant cu limba romana,mai esti si plina de draci.Ce ma amuza pe mine este ca tot spui ca postezi pe aici ca sa-i enervezi pe altii,desi tu esti cea care face spume.Te tot miri ca te cenzureaza Iceman,tu vezi ce e la gura ta?Vezi ca se gasesc vibratoare,stiu ca nu poti gasi un barbat capabil sa-ti ofere ce vrei tu,asa ca foloseste ce-ti ofera magazinele erotice,si incearca sa te bucuri de viata. :dance: .Raman la impresia ca esti o persoana needucata,frustrata,lipsita de viata sexuala,lipsita de viata punct.Irinel si Monica sunt penibili si multumesc celui de sus ca nu reprezinta toata natia romana.Tie iti doresc sa te angajezi dadaca la ei si cand nu ai grija de copil,poti avea grija de Irinel.Sunt sigur ca dintre toti el stie sa aprecieze un scutec curat ,si o bataita la fund daca nu e cuminte.Sunt sigur ca o sa-ti multumeasca gangurind dulce si o sa verse pe sortul tau alb imaculat spalat cu sapun cheia.Te descurci singura?M-as mira,altfel nu ai cauta un babalac sa-ti ofere o vila si masina de lux.Oricum te apreciez,si-ti apreciez inteligenta ,sunt sigura ca miscarea feminista de pretutindeni a suferit un regres datorita faptului ca tu existi.P.S Sa mai postezi,prietenii mei te roaga sa continui,pot sa declar cu mana pe inima ca esti mai umoristica decat Vacanta Mare,Divertis,Paganel,Birlic,Benny Hill,ce mai,esti cea mai buna dintre toti.
Sabotor78 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dincolo de faptul ca te dai interesanta pe aici desi,(si aici ma repet),esti la pamant cu limba romana,mai esti si plina de draci.Ce ma amuza pe mine este ca tot spui ca postezi pe aici ca sa-i enervezi pe altii,desi tu esti cea care face spume.Te tot miri ca te cenzureaza Iceman,tu vezi ce e la gura ta?Vezi ca se gasesc vibratoare,stiu ca nu poti gasi un barbat capabil sa-ti ofere ce vrei tu,asa ca foloseste ce-ti ofera magazinele erotice,si incearca sa te bucuri de viata. :dance: .Raman la impresia ca esti o persoana needucata,frustrata,lipsita de viata sexuala,lipsita de viata punct.Irinel si Monica sunt penibili si multumesc celui de sus ca nu reprezinta toata natia romana.Tie iti doresc sa te angajezi dadaca la ei si cand nu ai grija de copil,poti avea grija de Irinel.Sunt sigur ca dintre toti el stie sa aprecieze un scutec curat ,si o bataita la fund daca nu e cuminte.Sunt sigur ca o sa-ti multumeasca gangurind dulce si o sa verse pe sortul tau alb imaculat spalat cu sapun cheia.Te descurci singura?M-as mira,altfel nu ai cauta un babalac sa-ti ofere o vila si masina de lux.Oricum te apreciez,si-ti apreciez inteligenta ,sunt sigura ca miscarea feminista de pretutindeni a suferit un regres datorita faptului ca tu existi.P.S Sa mai postezi,prietenii mei te roaga sa continui,pot sa declar cu mana pe inima ca esti mai umoristica decat Vacanta Mare,Divertis,Paganel,Birlic,Benny Hill,ce mai,esti cea mai buna dintre toti. Nu-i zi de Paganel sau Birlic, sigur nu-i cunoaste.
LucianBv Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nu-i zi de Paganel sau Birlic, sigur nu-i cunoaste.Imi pare rau ca i-am pus alaturi de Vacanta Mare,dar deh :).On Topic...Imi doresc ca sotii Columbeanu sa fie fericiti,fara nici o ironie spun asta.Poate ca ea a ajuns sa-l iubeasca,poate ca porcii zboara pe undeva prin lume,poate ca...si raman la poate.Dar de aici si pana la zeci sau sute de alte fete care-si doresc sa fie precum Monica e cale lunga.Raman la ideea ca mediatizarea acestui cuplu face mult rau,si asta pe termen lung.
Mugur Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 3.Daca ai fi citit cu atentie ai fii inteles ce am afirmat " momentan nu conteaza deoarece le este bine amadurora" Bv magdaa ai dovedit ce fel de femei esti ... deci esti constienta ca nu-l iubeste dar de aceea tot sustii ca ce cuplu frumos ... precis iti lucesc ochii cand vezi $ ziceai undeva, citez: "fericirea poate venii si pe parcurs" ... halal cuplu ... Modelul asta de cuplu vrei sa promovezi ? ... mi-e mila de tine ... am stat si m-am gandit ce vezi la monica si moshulica si am ajuns la concluzia ca tu o apreciezi pentru ca o stiut sa puna mana pe un fraier cu multi $ ... si ravnesti si tu la asa ceva... ziceai iar intrun post anterior "la cat e de frumoasa doar nu vroiai sa se marite cu un nimeni in drum" GRESIT !! ... sunt cupluri in care aman2 arata bine si poate nu-s asa bogati si sunt fericiti ... si mai sunt si cazuri cand tipa e dragutza si el mai putin dar se iubesc ...la tine daca o fata ii frumoasa hop tzop trebe sa sara pe unu cu bani, masina, vila ... Am incheiat orice discutie cu tine ... Ramai cu conceptia ta !!! sa ne anunti te rog cu cine te mariti(bogat/sarac, batran/tanar,urat/frumos), sau poate ne vei trimite o poza Succes in cautarea minei de aur (barbat cu bani)
Guest Blaidy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 1.Trebuia scris cu 2 ii .2.Asta ai inteles tu ca promovez eu asa ca si iti doresc sa ai parte de un creier de maimuta asta daca nu oi fi deja un urangutan????3.Citeste cu atentie de multeeeeeeee ori ce am scris EU si DACA intelegi ceva revino cu raspuns 4.Scuzele vor fi acceptate.btw e revin-o, nu revino asa ca nu ii mai invata pe altii gramatica cand nici tu nu o duci mai bine cu "dansa".OVER AND OUT
Andy. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Eu propun sa facem un poll sau un pariu sa vedem cati anisori are magdaa asta ca nu ii dau mai mult de 15 ani :) .Pt tine magdaa nu mai am ce sa-ti adaug , parca ai mintea unui copil de 5 ani.Mai am ceva de adaugat la cuplul minune:sunt foarte curios sa vad acel copil crescand mare, sa vad ce educatie pot sa ii ofere acesti parinti de varste foarte apropiate :whistle: .Oh si era sa uit:magdaa pls sa mai postezi, poate facem un serial pe seama posturilor tale, comedie 100%.
magdaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dincolo de faptul ca te dai interesanta pe aici desi,(si aici ma repet),esti la pamant cu limba romana,mai esti si plina de draci.Ce ma amuza pe mine este ca tot spui ca postezi pe aici ca sa-i enervezi pe altii,desi tu esti cea care face spume.Te tot miri ca te cenzureaza Iceman,tu vezi ce e la gura ta?Vezi ca se gasesc vibratoare,stiu ca nu poti gasi un barbat capabil sa-ti ofere ce vrei tu,asa ca foloseste ce-ti ofera magazinele erotice,si incearca sa te bucuri de viata. :dance: .Raman la impresia ca esti o persoana needucata,frustrata,lipsita de viata sexuala,lipsita de viata punct.Irinel si Monica sunt penibili si multumesc celui de sus ca nu reprezinta toata natia romana.Tie iti doresc sa te angajezi dadaca la ei si cand nu ai grija de copil,poti avea grija de Irinel.Sunt sigur ca dintre toti el stie sa aprecieze un scutec curat ,si o bataita la fund daca nu e cuminte.Sunt sigur ca o sa-ti multumeasca gangurind dulce si o sa verse pe sortul tau alb imaculat spalat cu sapun cheia.Te descurci singura?M-as mira,altfel nu ai cauta un babalac sa-ti ofere o vila si masina de lux.Oricum te apreciez,si-ti apreciez inteligenta ,sunt sigura ca miscarea feminista de pretutindeni a suferit un regres datorita faptului ca tu existi.P.S Sa mai postezi,prietenii mei te roaga sa continui,pot sa declar cu mana pe inima ca esti mai umoristica decat Vacanta Mare,Divertis,Paganel,Birlic,Benny Hill,ce mai,esti cea mai buna dintre toti. OOOOOOOOOOO stiam ca o sa recunosti pana la urama ca sunt cu mult mai desteapta decat tine
magdaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Oricum te apreciez,si-ti apreciez inteligenta La asta ma refeream :) :)
magdaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nu-i zi de Paganel sau Birlic, sigur nu-i cunoaste. Cred ca despre tine vorbesti cand sustii asa ceva :right: btw e revin-o, nu revino asa ca nu ii mai invata pe altii gramatica cand nici tu nu o duci mai bine cu "dansa".OVER AND OUT btw ( nu inteleg aceste prescurtari deci nu iti pot raspunde)
noghri Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Baiatule dupa ce am citit mesajul tau am ras cum nu am fact-o demult.Tu ori esti prost ori esti prost.Nivelul meu lol cine a inceput???? bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bullshit... vezi ca ai un "lol" pe acolo...macar daca afirmi ceva,asigura-te ca nu vorbesti tampenii..ai fix atitudinea unui copil de 5 ani.
magdaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 vezi ca ai un "lol" pe acolo...macar daca afirmi ceva,asigura-te ca nu vorbesti tampenii..ai fix atitudinea unui copil de 5 ani. Da te oftici?
Guest Blaidy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 haha magdaa cand gresesti si o persoana iti spune ca ai gresit, gasesti scuze (foarte frumos, n-am ce zice). Iceman vezi si tu pe acolo un buton de ban ceva pe magdaa :DP.S : Magdaa pt. cultura ta generala, btw inseamna By The Way ...
Alexiano Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 M-am saturat sa ii vad pe astia la TELEVIZOR....Sunt mai ceva ca Alte vedete.....Il soarce de bani pe YRY si apoi ii da papucii....Dupa ce a facut-o cu facultate....Si ia facut un viitor... Aia acusi ii d papucii :D
Mugur Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 magdaa citeste ce stire frumoasa a aparut despre cuplul tau minune care stiu sa se comporte cu fetita lor http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=159670 !! sper ca te-am lamurit ce fel de parinti sunt amandoi
Guest me_again Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nu inteleg de ce discutati tocmai de ei...mai sunt si alte cupluri in tara....toata ziua columbenii.M-am saturat de ei
magdaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Da am citit.Astia de scriu acolo sunt invidiosii care nu au fost bagati in seama.Ochelarii de soare au fost purtati de micuta pret de cateva secunde asa de fite.Mobila aceea neagra este exclusivista si nu mobila sau culoarea influenteaza copilul ci DRAGOSTEA,ARMONIA,INTELEGEREA DINTRE PARINTI.Are ea in tot casoiul ala si alte culori sa vada ca sa-i treaca "depresia".Daca parintii s-ar dusmani si certa tot timpul acestea sunt cele mai mari influente negative care se transmit pe undele cele mai fine in subconstientul copilului nu ochelarii,slipul licra(fiindca eu cunosc parinti care pun pampers si-l tin la fundul copilului o zi INTREAGA de se oparesc micutii de nu ma intreba asta din cauza ca sunt scumpi ca pret ),mobila neagra.Atata timp cat mobila a fost cumparata cu dragoste ptr. micuta sa ma lase psihiatrii cu povetele lor fiindca astea sunt can canuri ieftine.Daca s-ar duce Iri pe la cabinetul doctorilor cu pricina pentru ceva sponsorizari sa vezi schimbare de pozitie,ca si Botezatu din invidie ca nu si-a facut rochia de mireasa la el pentru reclama avea la spume la gura si acum nu stie cum sa la mai pupe picioarele.Irelevant nu mai convins. :) :)
Mugur Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 magdaa daca ai fi sotia mea ti-as lua cea mai naspa masina din lume ... e data din dragoste pt tine )))))))) .... copilu trebuie sa vada culori calde nu culori dupa care te dor ochii ... mai sunt si mame care-si lasa copilu in pampers (probabil inconstiente)... dar macar nu-s perfecti ca astia 2 ... si nu-s mediatizati ... oricum is niste badarani daca nu stiu ca la un copil trebe sa-i ofere o camera speciala pt copii (au si bani) cu N jucarii ... ce culoare mai vede prin casa? .... poate de la geam culoarea rolls` royce`ului Faca fiecare ce vrea....is parinti prosti astia 2 si toti cei care nu-si dau seama ca un copil are nevoie de lucruri pentru varsta lui ...
Guest me_again Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 vad ca va pasioneaza viata monicai si a lui irinelcomentati va rog aceasta poza
LucianBv Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pe bune ce sa comentez???Ca era mai tanar??? Era mai tanar si ma gandesc daca reprezenta o partida buna la anii aia.L-ai fi luat de barbat atunci?Ma indoiesc..Numai cand ma uit la cat de "sexy"e ma apuca dorul de inmomantare .Oricum "Magdaa",a fost si el tanar(undeva prin perioada cretacica),si "frumos ".Sa ne intelegem,dincolo de faptul ca-ti pun la indoiala discernamantul,esti totusi o femeie practica.In consecinta am decis sa-ti fac cunostinta cu bunicul meu(are 78 de ani) si iti lasa mostenire o casa si vreo doua vaci.La iei frumos de funie,le duci la monta,fac vitelusi,ai patru bovine.Repeti procedeul asta timp de vreo 10 ani si ai o ferma frumusica.Apoi inca vreo zece ani ii petreci schimband ferma de bovine intr-una de gaini(poate vorbesti cu Nastase),vinzi ouale(nu pe a lui Nastase),si apoi cu banii castigati iti cumperi o ferma de bosorogi cu bani.Pe astia ii mulgi in fiecare zi....produsul il depui in banca,sau il vinzi altor tinere avide de avere.Apoi cu acest "produs" se fertilizeaza viitoarele mame care vor naste "Irinei" cu varsta de 50 ani si cu un cont in banca maricel.In decurs de 50 de ani toate femeile vor naste bogatasi si scapati de tinerii saraci si fara perspective.Succes in acest demers.Persevereaza scumpa si vei reusi.
Sabotor78 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 vad ca va pasioneaza viata monicai si a lui irinelcomentati va rog aceasta poza Un sobolan beat daca-si lasa pleata nu cred ca ar arata mai urat decat "el Bunico (im)Potente". O fi nervos?.
magdaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Era mai tanar si ma gandesc daca reprezenta o partida buna la anii aia.L-ai fi luat de barbat atunci?Ma indoiesc..Numai cand ma uit la cat de "sexy"e ma apuca dorul de inmomantare .Oricum "Magdaa",a fost si el tanar(undeva prin perioada cretacica),si "frumos ".Sa ne intelegem,dincolo de faptul ca-ti pun la indoiala discernamantul,esti totusi o femeie practica.In consecinta am decis sa-ti fac cunostinta cu bunicul meu(are 78 de ani) si iti lasa mostenire o casa si vreo doua vaci.La iei frumos de funie,le duci la monta,fac vitelusi,ai patru bovine.Repeti procedeul asta timp de vreo 10 ani si ai o ferma frumusica.Apoi inca vreo zece ani ii petreci schimband ferma de bovine intr-una de gaini(poate vorbesti cu Nastase),vinzi ouale(nu pe a lui Nastase),si apoi cu banii castigati iti cumperi o ferma de bosorogi cu bani.Pe astia ii mulgi in fiecare zi....produsul il depui in banca,sau il vinzi altor tinere avide de avere.Apoi cu acest "produs" se fertilizeaza viitoarele mame care vor naste "Irinei" cu varsta de 50 ani si cu un cont in banca maricel.In decurs de 50 de ani toate femeile vor naste bogatasi si scapati de tinerii saraci si fara perspective.Succes in acest demers.Persevereaza scumpa si vei reusi. O descriere haotica si te reprezinta cu siguranta .Spun asta deoarece tu traind printre animale ai devenit un bou cu siguranta si atunci cand vrei sa te .... te duci in grajdul vacilor si te mozolesti cu ele asa cum numai tu stii sa faci treaba asta.Animalele te iubesc numai pe tine fiindca te cunosc te mic copil si mi-ar parea rau sa le iau de langa tine.Deja cred ca te-am excitat destul si te las sa-ti tragi repede o monta uuuuuuuuuuuuu super nu???? :right: :right: