Jump to content
nwradu

Irinel Columbeanu si Monica Gabor

Recommended Posts

Noroc. Sotia lui Irinel a reusit performanta de a ramane insarcinata in acelasi an in care a nascut

Monica Stan, Una Maria Voicu

In primele saptamani dupa nasterea fiicei lor, Monica a marturisit ca asteapta sa ramana din nou insarcinata, conform intelegerii cu Irinel. Miliardarul a afirmat la sfarsitul lunii ianuarie, ca isi doreste sa aiba doi copii nascuti in acelasi an.

Pe 24 mai 2007, ziarul Cancan publica un material despre faptul ca Monica i-ar pregati o mare surpriza lui Iri, chiar de ziua lui. Conform obiceiului familiei Columbeanu, aceasta fericita ocazie ar fi trebuit anuntata cu surle si trambite in toata presa. Nu au facut-o atunci, desi ar fi putut. Monica era deja in prima luna.

Surse confidentiale ne-au declarat ca, in urma cu trei saptamani, Moni s-a prezentat la medicul ei ginecolog de la Spitalul Elias pentru un control de rutina. Aceleasi surse sustin ca ea se afla atunci insarcinata in doua luni si jumatate. La un calcul simplu, Monica a intrat deja in luna a patra si dupa semnele pe care i le da sarcina, se pare, ca acum va avea baiat. Bucuria celor doi este fara margini. Si chiar daca nu-i va implini visul lui Iri, acela de a avea doi copii nascuti in acelasi an, Monica s-a tinut oarecum de promisiune. La inceputul lui 2008, familia Columbeanu se va inmulti cu inca un membru.

Si cu putin noroc numele de Columbeanu va fi dus mai departe de catre fiul lui. Potrivit informatiilor noastre, la acest control Iri nu a insotit-o pe partenera lui de viata. Insa cu siguranta, la urmatorul, cand se va afla si sexul copilului, omul de afaceri nu va rata pentru nimic in lume ecografia. Momentan, cei doi se afla inca la mare, in vacanta, fiind cazati la Vox Maris din Costinesti.

Sursa. CANCAN

Link to comment

Sotia lui Irinel a reusit performanta de a ramane insarcinata in acelasi an in care a nascut

Monica Stan, Una Maria Voicu

Elisabeta Lipa a reusit performanta sa devina campioana olimpica de 5 ori, la cinci Olimpiade diferite, in decursul a douazeci de ani, iar in tot acest timp, a reusit sa ramana si gravida si sa si nasca de vreo doua ori.

Pun pariu ca nu ai auzit de Elisabeta Lipa.

Iar stirea cu "performanta" de a ramane gravida pe termen scurt s-ar incadra mai degraba intr-un topic despre baltata romaneasca - varianta de prasila (thread de stiri)

"Performanta" cu pricina mi-a adus aminte de un banc, de tare demult:

Luni, la Radio Erevan:

Un ascultator intreaba : Este posibil ca o femeie sa ramana insarcinata in fiecare an?

Radio Erevan : Raspundem ascultatorului ca da, daca dupa perioada de lehuzie, femeia are contact sexual, in mod normal, se poate ca sa ramana insarcinata in fiecare an.

Marti, la Radio Erevan :

Un ascultator intreaba : Este posibil ca o femeie sa ramana insarcinata de doua ori pe an?

Radi Erevan : Raspundem ascultatorului ca da, in conditii deosebite, daca nasterea prealabila are loc la 6 sau 7 luni, iar lehuza isi reia foarte devreme contactele sexuale, in mod exceptional, o femeie poate ramane insarcinata de 2 ori intr-un an.

Miercuri la Radio Erevan :

Un ascultator intreaba : Este posibil ca o femeie sa ramana insarcinata de trei ori intr-un an?

Radio Erevan : Raspundem ascultatorului ca nu. Nu tovarase Ceausescu, de trei ori nu se poate.

Link to comment

Interesant cum acest topic este resuscitat la intervale regulate de catre "doamna"?Magda....poate ii place sa se discute despre favoritii ei sau e pur si simplu masochista..cauta cu orice pret sa vada cum ii sunt ponegriti 'idolii',fine by me...dar sigur magdei ii prieste treaba asta.Cat despre cei doi,nu ma mai mira nimic,a luat-o exact pentru asta,sa-i toarne copii pe banda rulanta si stea "mumos" la receptii.Adica sa taca sugestiv si sa se hlizeasca imbecil catre obiectivul camerei de filmat.Sper ca spre bucuria magdei,tot mai multe fete sa ia exemplul aceste "juninci" inocente care este Monica si sa-si caute mumii sau relicve cu bani.De altfel in categoria asta se incadreaza si faraonii morti de mult si care au ceva lucruri in comun cu Irinel,si faraonii cei imbalsamati si "Virinel" se comporta la fel in societate:tac si-si ranjesc fasolile la lume.

Link to comment

Ba, mai da-o dracu, tot de scrabosii astia doi dau peste tot. Deschit TV-ul, mosuletu' libidinos ce ridica steagul pe o fundatie de viagra impreuna cu scumpa lui sotie, gerontofila in calduri in care colcaie homonii si visele de bogatie. Fug de acasa sa nu-i maivad, pornesc radioul si nu aud decat de cuplul secolului tampeniei, cum nush ce au mai facut si repede au chemat presa ca nu cumva idiotii din romania sa-i uite si sa se uite din nou la aventurile familiei vijelie. Scrabit, ma inorc acasa, deschid mozilla cu linkmania in start page, si nici aici nu scap de ei? WTF, sunt mai contagiosi decat gripa.... Dumnezeule, e prea mult daca cer o zi fara cuplul idiot? O zi, macar o zi in care sa nu mai vad/aud/citesc despre ei peste tot*

*si fara fanii lor, care intre noi fie vorba, Dumnezeule, au acelasi IQ si principii in viata ca si idolii lor.

PS... maa, ce ochelari de trendineza are proasta... o fi auzit ea ca "ochelarii astia e cool si la moda"... noah, o fi fain sa porti ochelari in loc de casca de motociclist... si e interesant cum o singura pereche poate sa acopere ata obrajii cat si fruntea... pacat ca nu-i acopera gura, sa mai stavileasca mormanul de prostii ce-l scoate miss monument inchiat prostiei de cate ori are ocazia la TV... BTW, parca nu mai cuvanta la fel de mult ca si inainte, i-o fi interzis bosorogul ala pe care-l cauta moartea acasa, dar s-o ascuns dupa poalele gerontofilei?

PS2 ... mi se pare mie, sau mosu' se descompune deja?

PS3 ... io-s curios in cat timp dupa moartea babalacului, gerontofila isi gaseste un armasar pe masura ei? Sa vedem, cat valoreaza pentru ea, dragostea care i-o poarta lu' mosu' (yeah, right, dragostea). Noah, merita saraca, la cata chestie o suportat si mai suporta inca din partea mosneagului.

PS4 ... i-o mi-s curios si ce gandeste cand rupe petalele unei flori... precis "Moare, nu moare, moare, nu moare"...

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...