Jump to content
{JM}Alex Lifetaker

Ce comentariu va fi la Testele Nationale?

Recommended Posts

Posted

uitate si tu bine si analizeaza ca ioam priceput bine.....

Bine hai ca ma duc sa-ti aduc comentariile si tzi le scanez

nu stiu ce comentarii ai facut tu (sau ce ti s-a predat, ma rog) ... si nu ma intereseaza...

tu canta basmul Praslea cel bla bla bla si ai o guma de la mine tiphat.gif

citez dintr-o carte d-asta de comentarii & shit:

"Basmul are o structura schematizata, in general respectata. Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului: traditionale, anonime, colective, orale."

ma rog, tu tine-o pe-a ta... tiphat.gif

Posted

nu stiu ce comentarii ai facut tu (sau ce ti s-a predat, ma rog) ... si nu ma intereseaza...

tu canta basmul Praslea cel bla bla bla si ai o guma de la mine tiphat.gif

citez dintr-o carte d-asta de comentarii & shit:

"Basmul are o structura schematizata, in general respectata. Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului: traditionale, anonime, colective, orale."

ma rog, tu tine-o pe-a ta... tiphat.gif

Bine fie ce o fi hai sa nu mai facem spam.

Posted

smile.gif) traditional sau national am facut confuzie dar e cam aceeasi treb!! biggrin.gif

PS: am facut confuzie cu doina ca doina are si caracter sincretic imi cer scuze! biggrin.gif

Posted

hah!! am fost si eu la capacitate!!! si era sa fiu dat afara din examen pt ca am scris de-an doaselea pe ultima pagina si se  la argumentare nu am scrisc caracterul nationatl, sincretic, oral si cel colectiv deci pana acum am 9.40 plus cateva puncte de la aspect sper sa iau intre 8.70 si 9.10! anyway a trecut ce a fost mai greu!! nu am stress la mate si geogra biggrin.gif

PS : media 5-8 este 9.85 (poate o sa va ganditi ca sunt un tocilar de ala cu ochelari de cal far va inselati pur si simplu sunt inzestrat de dumnezeu cu o memorie foarte buna si prind lectiile din clasa!!

si mai zici k nu esti tocilar, tocilar e cel care invata fara sa gandeasca, ceea ce tu dovedesti acum.

Citez din cartea din care am invatat yo pentru examen:"Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului:traditionale, anonime, colective,oral, eu as mai adauga si caracterul national, deoarece prin definitie, caracterul national este caracteristic operelor ce apartin natiunii.

Edit:acum am vazut k acelasi lucru l'a zis si sensini.

Posted

eu am avut 9.88 media pe gimnaziu si nu m-am stresat niciodata cu invatatul ... singura chestie care am invatat-o pe de rost a fost imnul daca imi amintesc bine, restul le-am citit de 3 ori si aia e ... daca ai medii mari nu inseamna neaparat ca esti tocilar wink.gif poate insemna ca esti mai "telegent" (sau ca minti biggrin.gif) ...

apropo, eu sunt de parere ca e o greseala in baremul ala ... anume la valoarea morfologica a termenului "iar" ... eu consider ca e adverb de timp (m-au aprobat 3 profesori de romana cu experienta) si nu de mod cum zic aia acolo...

ah da si zicea nush care ca cica propozitia aia nu era temporala ci atributiva ... deci 2 greseli in barem ? :|

Posted

dap ai dreptate cu iar este adverb de relativ dar eu am luat conjunctia 12.gif undercover daca ai note mari nu inseamna ca esti tocilar !! mai ai noroc si de vecini biggrin.gif

Posted

dap ai dreptate cu iar este adverb de relativ dar eu am luat conjunctia 12.gif undercover daca ai note mari nu inseamna ca esti tocilar !! mai ai noroc si de vecini biggrin.gif

uatdafac ? "adverb de relativ" ? huh ?

@c3nz0r ce simpatic esti biggrin.gif

Posted

eu nu m'am bazat pe media ta, m'am bazat pe felul in care gandesti si pe anumite aberatii pe care le'ai spus

am un coleg care e olimpic la matematica, a fost la olimpiada nationala, si pot sa zik k a iesit aproape in fiecare zi afara

@c3nz0r-a fost examenul azi, si a picat basmul nanana.gif

Posted

dap adverb relativ de timp : iar echivalent cu din nou

adeverb relativ de mod : cum

adverb relativ de loc : unde ...

acu intelegi? tongue.gif

PS : Under man cati ani ai?? ce aberatii am spus!! hai baga mare ca sunt curios!!

Posted

intamplator si yo am dat examenul tot acum

una din aberatii:basmul are caracter sincretic, probabil k tu canti prin baie basmul Aleodor imparat, sau Praslea cel Voinic&Co

Sensini s'a referit la exprimarea ta:adverb de relativ

am gresit la acel iar, nu m'am gandit la situatia in care este adverb

INCREDIBIL:DEJA M'AI FACUT KO, am aruncat manusile

Posted

daca te uiti mai atent am scris pe pagina 2 sau 3 ca imi cer scuze am facut confuzie cu doina iar adverb de relativ am fost o greseala de tst ca am scris in graba biggrin.gif ! daca te iau la bani marunti de fac KO biggrin.gif

Posted

imi pare rau sa te dezamagesc da noi aici vorbim de testarea nationala nu de Bac smile.gif) wink.giftiphat.gif

same shit, tot o testare nationala e nu? ca n-o dau doar 2 judete din 100..

m3ns incetati cu gramatica ca nu e buna la liceu tongue.gif

Posted

"

Nici un incident nu s-a descoperit în inspec?ia prin Bucure?ti, dar o eroare a fost semnalat? în Gala?i, în comuna Corod. Comisia care a multiplicat subiectele la Limba ?i Literatura Român? a încurcat plicurile. La cei 90 de elevi a ajuns varianta de concurs num?rul trei, în loc de doi. Examinatorii ?i-au dat seama de gre?eal? abia dup? 45 de minute, timp în care elevii au rezolvat varianta de subiect primit?. Lucr?rile au fost anulate iar copiii au fost l?sa?i 10 minute în pauz? înainte s? reînceap? s? scrie. Inspectoratul ?colar din Gala?i a demis întreaga comisie din localitatea Corod ?i va decide sanc?iunile. "

Presupun ca i-au lasat 2 ore sa faca din nou lucrarile... altfel parintii copiilor ar putea intenta un proces impotriva comisiei... eh... inca un eveniment din seria "se intampla in Romania"...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...