Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 uitate si tu bine si analizeaza ca ioam priceput bine..... Bine hai ca ma duc sa-ti aduc comentariile si tzi le scanez nu stiu ce comentarii ai facut tu (sau ce ti s-a predat, ma rog) ... si nu ma intereseaza... tu canta basmul Praslea cel bla bla bla si ai o guma de la mine citez dintr-o carte d-asta de comentarii & shit: "Basmul are o structura schematizata, in general respectata. Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului: traditionale, anonime, colective, orale." ma rog, tu tine-o pe-a ta...
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nu stiu ce comentarii ai facut tu (sau ce ti s-a predat, ma rog) ... si nu ma intereseaza...tu canta basmul Praslea cel bla bla bla si ai o guma de la mine citez dintr-o carte d-asta de comentarii & shit: "Basmul are o structura schematizata, in general respectata. Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului: traditionale, anonime, colective, orale." ma rog, tu tine-o pe-a ta... Bine fie ce o fi hai sa nu mai facem spam.
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ) traditional sau national am facut confuzie dar e cam aceeasi treb!! PS: am facut confuzie cu doina ca doina are si caracter sincretic imi cer scuze!
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 sp4rky stai linistit ca noi nu te omoram.... o sa te omoare ai tai cand afla ca ai picat ) Glumeam.... Sper sa iei note mari
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 sa fim seriosi, nu ai cum sa pici un examen atat de usor ... eventual sa nu intri unde ti-ai dorit, dar sa iei sub 5 ... neah ...
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Lasa Sensini ca mai sunt si deastia, si din pacate sunt multi
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Lasa Sensini ca mai sunt si deastia, si din pacate sunt multi damn u`r right
und3rcOv3r Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hah!! am fost si eu la capacitate!!! si era sa fiu dat afara din examen pt ca am scris de-an doaselea pe ultima pagina si se la argumentare nu am scrisc caracterul nationatl, sincretic, oral si cel colectiv deci pana acum am 9.40 plus cateva puncte de la aspect sper sa iau intre 8.70 si 9.10! anyway a trecut ce a fost mai greu!! nu am stress la mate si geogra PS : media 5-8 este 9.85 (poate o sa va ganditi ca sunt un tocilar de ala cu ochelari de cal far va inselati pur si simplu sunt inzestrat de dumnezeu cu o memorie foarte buna si prind lectiile din clasa!! si mai zici k nu esti tocilar, tocilar e cel care invata fara sa gandeasca, ceea ce tu dovedesti acum. Citez din cartea din care am invatat yo pentru examen:"Basmele populare romanesti au toate caracteristicile folclorului:traditionale, anonime, colective,oral, eu as mai adauga si caracterul national, deoarece prin definitie, caracterul national este caracteristic operelor ce apartin natiunii. Edit:acum am vazut k acelasi lucru l'a zis si sensini.
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 eu am avut 9.88 media pe gimnaziu si nu m-am stresat niciodata cu invatatul ... singura chestie care am invatat-o pe de rost a fost imnul daca imi amintesc bine, restul le-am citit de 3 ori si aia e ... daca ai medii mari nu inseamna neaparat ca esti tocilar poate insemna ca esti mai "telegent" (sau ca minti ) ... apropo, eu sunt de parere ca e o greseala in baremul ala ... anume la valoarea morfologica a termenului "iar" ... eu consider ca e adverb de timp (m-au aprobat 3 profesori de romana cu experienta) si nu de mod cum zic aia acolo... ah da si zicea nush care ca cica propozitia aia nu era temporala ci atributiva ... deci 2 greseli in barem ?
Ahilosu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 omg ce au facut unii la o scoala din galati le-au dat elevilor alte subiecte si-au dat seama abia cand au inceput aia sa iasa din sali
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dap ai dreptate cu iar este adverb de relativ dar eu am luat conjunctia undercover daca ai note mari nu inseamna ca esti tocilar !! mai ai noroc si de vecini
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dap ai dreptate cu iar este adverb de relativ dar eu am luat conjunctia undercover daca ai note mari nu inseamna ca esti tocilar !! mai ai noroc si de vecini uatdafac ? "adverb de relativ" ? huh ? @c3nz0r ce simpatic esti
und3rcOv3r Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dap ai dreptate cu iar este adverb de relativ dar eu am luat conjunctia undercover daca ai note mari nu inseamna ca esti tocilar !! mai ai noroc si de vecini eu nu m'am bazat pe media ta, m'am bazat pe felul in care gandesti si pe anumite aberatii pe care le'ai spus am un coleg care e olimpic la matematica, a fost la olimpiada nationala, si pot sa zik k a iesit aproape in fiecare zi afara @c3nz0r-a fost examenul azi, si a picat basmul
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dap adverb relativ de timp : iar echivalent cu din nou adeverb relativ de mod : cum adverb relativ de loc : unde ... acu intelegi? PS : Under man cati ani ai?? ce aberatii am spus!! hai baga mare ca sunt curios!!
und3rcOv3r Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 intamplator si yo am dat examenul tot acum una din aberatii:basmul are caracter sincretic, probabil k tu canti prin baie basmul Aleodor imparat, sau Praslea cel Voinic&CoSensini s'a referit la exprimarea ta:adverb de relativam gresit la acel iar, nu m'am gandit la situatia in care este adverbINCREDIBIL:DEJA M'AI FACUT KO, am aruncat manusile
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 daca te uiti mai atent am scris pe pagina 2 sau 3 ca imi cer scuze am facut confuzie cu doina iar adverb de relativ am fost o greseala de tst ca am scris in graba ! daca te iau la bani marunti de fac KO
{JM}Alex Lifetaker Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 omg ce au facut unii la o scoala din galati le-au dat elevilor alte subiecte si-au dat seama abia cand au inceput aia sa iasa din sali Unde?Cum?!?Cand?!?E pe vreun site stirea asta?
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 'iar" nu cumva e adverb de mod?? asa zic astia in barem ... eu nu cred ...
Thade Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 imi pare rau sa te dezamagesc da noi aici vorbim de testarea nationala nu de Bac ) same shit, tot o testare nationala e nu? ca n-o dau doar 2 judete din 100.. m3ns incetati cu gramatica ca nu e buna la liceu
Ahilosu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Unde?Cum?!?Cand?!?E pe vreun site stirea asta? a fost la tv pe antena3 parca..sau realitatea... edit: http://www.antena3.ro/index.php?left_choos...&id=14453&ext=1
{JM}Alex Lifetaker Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 "Nici un incident nu s-a descoperit în inspec?ia prin Bucure?ti, dar o eroare a fost semnalat? în Gala?i, în comuna Corod. Comisia care a multiplicat subiectele la Limba ?i Literatura Român? a încurcat plicurile. La cei 90 de elevi a ajuns varianta de concurs num?rul trei, în loc de doi. Examinatorii ?i-au dat seama de gre?eal? abia dup? 45 de minute, timp în care elevii au rezolvat varianta de subiect primit?. Lucr?rile au fost anulate iar copiii au fost l?sa?i 10 minute în pauz? înainte s? reînceap? s? scrie. Inspectoratul ?colar din Gala?i a demis întreaga comisie din localitatea Corod ?i va decide sanc?iunile. "Presupun ca i-au lasat 2 ore sa faca din nou lucrarile... altfel parintii copiilor ar putea intenta un proces impotriva comisiei... eh... inca un eveniment din seria "se intampla in Romania"...
GaRoNe` Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Baremul la mate s-a afisat pe net ? :> Nu, da uite ce e interesant: Continutul acestei variante si baremul de corectare vor fi publicate dupa ora 12.00 pe prima pagina a site-ului http://admitere.edu.ro Si nu s-or afisat inca....Apropo atzi vazut asta? http://www.didactic.ro/index.php?cid=stiri...nid=2150&type=0interesant...... Da nu cred.