SeBi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ...desi nu pare...capacitatea este f importanta....de ce? este important liceul la care intrii....conteaza foarte mult mediul.....am facut o comparatie intre cei care erau la mine in liceu (economic-brasov) si unii de la o complementara....ce mai...mediul te strica mai ales la varsta aia! in general...la bac ei o nota cu aprox un punct mai mare...nu e cazul celor care iau la capacitate 9:) Bacul mi s-a parut ami usor...dar veti spune...ca am scapat...ce-mi mai pasa...cam asa este! La facultate nu e asa...nu iei un ex...asta e...mai ai sanse si nu pierzi mare lucru...eventual bursa...daca vrei sa iei! Oricum...eu va recomand sa luati ceva inainte...extraveral (parca asa se numeste) sau un distonocalm. Dar MERGETI la medic casa va recomande...si nu faceti abuz. Eu am luat cand am fost la oral la bc si a fost perfect....n-aveam nici o problema....nu stiu daca aveam voie sa conduc asa...dar...mai conteaza???? De nota...am fost fff multumit asa ca.... partea buna in sesiunea de avra e ca stiu ca mai sunt unii care dau examene....cei cu bacul...ultimul meu ex...e cand dati voi proba optionala la bac
Mast3rmind Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Lasa Radule ca o sa treci bac-u cum ai trecut si capacitatea (sper ca bine... nu ? )
Korekt Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 pt cine nu a gasit subiectele la Romana >http://admitere.edu.ro/2006/
Ahilosu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 pfff...daca ar pica basmul si la bac...sa fii frant sa nu stii ps Radule nu avem balada la bac
THuG-Radu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 pfff...daca ar pica basmul si la bac...sa fii frant sa nu stiips Radule nu avem balada la bac Sigur ? :-S Iti jur ca nici macar nu stiu care`s toate speciile pe care le avem. Urasc poeziile, asta stiu sotto ! @Mastermind Dap, capacitatea am luat`o cu bine .. 8.11 parca, ceea ce atunci a fost perfect pt. mine!
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hah!! am fost si eu la capacitate!!! si era sa fiu dat afara din examen pt ca am scris de-an doaselea pe ultima pagina si se putea considera semn, nuj ce a fost in capul meu atunci pobabil emotiile!! oricum sper intr-un 9 si umpic!! la gramatica am gresit undeva la o valoare morfologica in loc de Adverb Relativ am scirs Pronume Relativ si la argumentare nu am scrisc caracterul nationatl, sincretic, oral si cel colectiv deci pana acum am 9.40 plus cateva puncte de la aspect sper sa iau intre 8.70 si 9.10! anyway a trecut ce a fost mai greu!! nu am stress la mate si geogra PS : media 5-8 este 9.85 (poate o sa va ganditi ca sunt un tocilar de ala cu ochelari de cal far va inselati pur si simplu sunt inzestrat de dumnezeu cu o memorie foarte buna si prind lectiile din clasa!! vreau sa zic ca in clasa a 8-a nu am muncit deloc...mama a fost in italia si eu am stat doar cu sora care are si ea Bac; am avut libertate deplina...am rupt Mu in 2 acu sa vad mate si geogra si am sa intru sa va zic notele care le-am luat si media de admiterea! bft in continuare celor care in au de dat examene!
Silvinho Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dude basmul nu are caracter sincretic!!!caracter national?? poate caracter anonim...
M0rtix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Basmul Popular are asa ceva!! cel Cult nu are!! Basmul Popular este Praslea iar cel cult Este Calin(file din poveste)!! uitate pe barem la examen!! sa vzi
Edelweiss Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Praslea ala cu merele lui nu era scris de petre ispirescu? sau era doar cules de el? oricum ar fi, diferenta dintre o opera populara si una culta e ca prima merge din vorba-n vorba, din parinti in copii (autor anonim), iar a doua poarta numele autorului sub titlu. anywayz, bafta mai departe pe la mate si geogra/istorie. oricum, examenele de capacitate/bac nu sunt grele din start, subiectele vor fii facute pt copi cu ochii albastrii care sa i-a un 7 cu ortografia asta, care este. so chill, mai putin si scapati. ca bine zici sebi, noroc ca sunt stresati si liceenii cu bac-ul, nu doar noi cu sesiunea (mergand pe principiul sa moara si capra vecinului) congrats, sparky, pt media anilor 5-8. keep up the good work ah, da, si la bac or sa dea harap-alb. la cat de previzibili au fost in fiecare an... 75% harap-alb.
Silvinho Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 @sp4rky: mai omule doar doina si balada au caracter sincretic. cum sa canti un basm??
Mast3rmind Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hah!! am fost si eu la capacitate!!! si era sa fiu dat afara din examen pt ca am scris de-an doaselea pe ultima pagina si se putea considera semn, nuj ce a fost in capul meu atunci pobabil emotiile!! oricum sper intr-un 9 si umpic!! la gramatica am gresit undeva la o valoare morfologica in loc de Adverb Relativ am scirs Pronume Relativ si la argumentare nu am scrisc caracterul nationatl, sincretic, oral si cel colectiv deci pana acum am 9.40 plus cateva puncte de la aspect sper sa iau intre 8.70 si 9.10! anyway a trecut ce a fost mai greu!! nu am stress la mate si geogra PS : media 5-8 este 9.85 (poate o sa va ganditi ca sunt un tocilar de ala cu ochelari de cal far va inselati pur si simplu sunt inzestrat de dumnezeu cu o memorie foarte buna si prind lectiile din clasa!! vreau sa zic ca in clasa a 8-a nu am muncit deloc...mama a fost in italia si eu am stat doar cu sora care are si ea Bac; am avut libertate deplina...am rupt Mu in 2 acu sa vad mate si geogra si am sa intru sa va zic notele care le-am luat si media de admiterea! bft in continuare celor care in au de dat examene! Ce sa zic gg pt media 5-8 si ai grija ce faci prin sala de examen sa nu te dea afara Nici eu nu am muncit deloc anul asta si am reusit sa scot o medie bunicica 9.21 pe an dar cea 5-8 e mai slaba: 8.96. Caracter national? Nu am auzit de asa ceva... Sa speram ca o sa fie si la mate & geo subiecte usoare.. si ne-am scos
THuG-Radu Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ah, da, si la bac or sa dea harap-alb. la cat de previzibili au fost in fiecare an... 75% harap-alb. Doamne bine`ar fii !!!
Silvinho Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Caracter national? Nu am auzit de asa ceva... si nici in barem nu scrie despre caracter national...
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Caracter national? Nu am auzit de asa ceva... Lasati mah ca pe asta l`a inventat sp4rky )
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nu e sincretic Si tu esti beatmort )) am comentariu in fatza )
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 si eu am cartea in fata + baremul de corectare ... check again
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 si eu am cartea in fata + baremul de corectare ... check again Aloooo ai uitat "etc" ) trasaturi ale creatiei populare - caracter oral, anonim, colectiv, traditional etc.
Thade Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 eu zic ca vor da nuvela istorica/psihologica/fantastica la bac, daca da la tiganci e cam naspa, alex. lapusneanu e usoara si moara cu noroc tot usoara :-s la oral daca-mi pica poezia m-am kakat pe mine desi stiu destul de bine e greu sa ma exprim
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 eu zic ca vor da nuvela istorica/psihologica/fantastica la bac, daca da la tiganci e cam naspa, alex. lapusneanu e usoara si moara cu noroc tot usoara :-s la oral daca-mi pica poezia m-am kakat pe mine desi stiu destul de bine e greu sa ma exprim imi pare rau sa te dezamagesc da noi aici vorbim de testarea nationala nu de Bac )
Sensini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nu ai inteles pt ce e acel "etc" acolo ...check again...de fapt hai sa-ti zic:aspecte caracteristice ale basmului: actiunea este nu stiu cum, personajul nu stiu cum, are caracteristicile creatiei populare, etc...get it ?
GaRoNe` Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nu ai inteles pt ce e acel "etc" acolo ...check again...de fapt hai sa-ti zic:aspecte caracteristice ale basmului: actiunea este nu stiu cum, personajul nu stiu cum, are caracteristicile creatiei populare, etc...get it ? uitate si tu bine si analizeaza ca ioam priceput bine..... Bine hai ca ma duc sa-ti aduc comentariile si tzi le scanez