Jump to content
{JM}Alex Lifetaker

Ce comentariu va fi la Testele Nationale?

Recommended Posts

Posted

eu acum doi ani am luat punctaj maxim la literatura laugh.gif stiam romanul pe de rost...

Si eu anu` trecut happy.gif , pacat ca am gresit ca dreacu` la prima parte tongue.gif...nush daca are vreo importanta ca mama mea e profa de romana eusa_whistle.gif .

Nu trebuie sa inveti comentariile, daca stii sa faci unu n-ai treaba...

Posted

Uneori stau si ma gandesc ... this world is going down, down, down...

Am vazut persoane care deh, zici ca au invatat si ele ceva, ca doar sunt la licee bune, care nu stiu sa scrie corect o cerere pentru director... sa mai mentionez ca utilizarea cratimei e o mare problema?

Posted

Haha, bine zis asta.

Asteptam articolele din ziar, cu perlele "care este".

lol unu de la mn din scoala scrisa 3 randuri si pleca ca se enerva biggrin.gif

Posted

yep a fost prea usor basmul am scris vreo 2.5 pagini cu scris mic, la gramatica sunt unele nelamuriri cu prop subordonata in rest a fost penal tot, too easy... sa vedem acuma la mate , ca la geogra e la fel de usor

TO BE UPDATED ... evil5.gif

Posted

Uite ca totusi te-ai inselat si a venit basmul... am sarit in sus de fericire toata clasa cand am vazut ca nu o venit doina sau ceva nasol tiphat.gif

Acuma sa caut vechitura aia de scanner 24.gif

Posted

A picat basmul off... si eram sigur ca o sa pice schita sad.gif Oricum a fost destul de usor si partea de gramatica, iar la basm am scris 3 pagini tongue.gif

Cel mai greu examen, daca am trecut de asta la mate si la istorie e floare la ureche biggrin.gif

Posted

pfoai ce simplu e basmul, de azi intr-o saptamana dau si eu proba orala la romana...poate-mi pica si mie harap-albus 24.gif

la bac are coineva vreo idee ?stie cineva ce va pica?:|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...