Coolio Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Am fost azi in piata , la tarabe sa-m i-au un joc , mi-am luat X-men 3 (bestial jocu:P)... la care un prieten de-al meu a intrat in vorba cu tipu ala , cum ca ceva despre hubburi , si l-am auzit pe tipu ala zicand ca e politie , sau ceva de genu asta pe hubburi pentru a oprii pirateria PS.am auzit si eu ceva despre noile reglementari .... ca doar intram in Ue , doam` da sa nu intram .... acu , nusj daca o fii adevarat , si sincer nu vreau sa ma trezesc cu politia pe capu meu ... ce draq sa fac
Qui-Gon Jinn Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ar fi o solutie, galad sau iti iei un hard din ala exterior prin usb is super marfa...plus ca stirea asta "operatiunea gramofonul" e veche rau de tot de pe acuma esti in urma cu tot ce se intampla...nu mai intra pe dc++ eu m-am lasat de sportul asta..acuma torrents rule my world..+ ca merge mult mai bine.
silversky Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Exista un topic legat de acest subiect la sectiunea "Stiri,actualitati,informatii".Mai multe detalii precum si pareri ale altor useri le poti gasi aici aici.