Guest BogdanHC Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 >>CLICK ME<< Deci e super funny faza ) , intrati sa vedeti PS: Daca credeti ca aceasta inregistrare nu-si are locul aici din cauza limbajului obscen al respectivei doamne/domn, rog un moderator sa-l stearga. Dar e super faza, cu totii ne-am saturat de aburerile alea de emisiuni
iNm Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 >>CLICK ME<< Deci e super funny faza ) , intrati sa vedeti PS: Daca credeti ca aceasta inregistrare nu-si are locul aici din cauza limbajului obscen al respectivei doamne/domn, rog un moderator sa-l stearga. Dar e super faza, cu totii ne-am saturat de aburerile alea de emisiuni hahahahahha ce penal ... in prima faza aia nici nu sio dat seama ca o fost luata la misto
netics Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Mihaita boss.. mergem mai departe? :>in prima faza aia nici nu sio dat seama ca o fost luata la mistoPai nu a inteles ce a zis, as fi vrut sa fiu in locul ei(m-as fi spart de ras).. probabil stiti si de cealalta faza cu "cacat..", http://www.bynetics.net/14/care-este-solutia/
Fane Spoitoru Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Doamne ce uameni ) si o sa mai tot urmeze faze destea, mai bine ati lasa topicu asta deschis l-ati muta si pe cel anterior aici cel cu ca*&^ si ar ramane numai pt astea de la antena 1 cu emisiunea aia de ca*&^
frankie Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Da parca era mai lunga chestia asta, tot la litera P, era unu de a sunat si a zis :Cuvantul este esti o proasta...si dupa aia altu care a zis p**a parca...Oricum e prea penala emisiunea aia...
Adi Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ala cred ca o fo' un copil de vro' 40 ani care si-oi batut joc de ea
Qui-Gon Jinn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 saraca fata in ce fel a facut cand a auzit de organul masculin de copulatie si mictiune
MontBlank Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 )))) Hai sa-mi *** una ! Cat de tare ))) Eu as vrea sa se intample faza asta cand i-a interview'uri in direct la oameni...sa injure aia in direct
NoNamed Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Prea tare lol era si timpul sa mai rad si eu la emisiunile astea
|logikal| Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 doamne!! ce evoluatzi suntem in chirugie planstica ))
L!nuX Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ce ii zice prima femeie ca nu am inteles is la servici si nu am boxe f bune
BlackDevil Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ce ii zice prima femeie ca nu am inteles is la servici si nu am boxe f bune zice "luameai c***ele in gura" )
Qui-Gon Jinn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 gresit.....zice "lua-mi-ai glanda genitala masculina, pereche, care produce spermatozoizii si hormonii masculini in cavitatea bucala"