Jump to content
Guest izbasa

Cu Ce Viteza Merge Netu La Voi?

Recommended Posts

Guest izbasa
Posted

sunt din alexandria, Rds a ajuns si la noi cam de o luna, la inceput a mers bine descarcam cu 30k, acum maxim 10k. Sunt curios in alte orase cum merge?

Chiar si dupa o luna de zile nu cred ca este contorizat traficul pt ca inca nu sunt inregistrat ca utilizator la ei.

Oricum netu merge de rahat! Influenteza numarul de abonati viteza pe net?

Posted

Cum merge care net(dial-up sau cable)???

Yo am cable shy merge cu aprox 30kb cand downloadez d p pagini web

Cand downloadez(sau uploadez :D ) are viteze de 45 - 60 kb

Nu conteaza ca e zi sau noapte....same thing

Posted

[G-Man] poate ne spui si noua din ce oras esti pt ca daca merge asa de bine netul la tine poate ne mutam si noi la tine in oras :D

in slatina merge bine, la fel cum a zis si decu.

merge mult mai bine la traficul metropolitan cu aprox 30k.

totusi a depasit cineva traficul inclus in abonament? vi s-a injumatatit banda?

Posted

in timishoara :P shy mai exact mie imi merge cu 25 -30 kb/s, am abonamentul de 9$... cu bandwith de :pray: 256kb/s (faralimita d download)+ telefon gratuit cu 50min romtelecom shy 500 de min in retzeaua rds incluse plus dak depashesk aceste minute costul este mai ieftin dekt ar fi cel de la romtelecom :beer: ....

Sper k nu credetzi k fak reclama...nici nu au nevoie!!! :clap: :clap:

NU!!! NU LUCREZ LA RDS/RCS :D

I LOVE TIMISOARA!!!...cel mai bestial orash din romania :P

Posted

Daca pana si in acelasi oras se discrimineaza abonatii...

Eu am 15 ziua si 30 noaptea (ca ~ 80 % din cei pe care-i stiu). Restul au peste 22 KB/s all the time. Brrr...

Guest Danny-K
Posted

Atentie la ce scrieti: 1kb = 1 Kilobit ; 1kB=1 KiloBytes ; 1kB=8kb, deci 256 kb/sec = 256/8 = 32kB/sec (Max)

PS: Nu vreau sa dau lectii de info, dar majoritatea nu fac diferenta...

Posted

eu downloadam ceva de pe situl cod cu 50 kb/s :D ..nush cum si ct era!!..in ultima vreme am obs parca o inbunatatire a vitezei sincer!! :right: ..sper sa fie asa in contionoare si la mai bine!

Posted

Danny-K:

PS: Atentie la ce scrieti: 1kb = 1 Kilobit ; 1kB=1 KiloBytes ; 1kB=8kb, deci 256 kb/sec = 256/8 = 32kB/sec (Max)

Nu vreau sa dau lectii de info, dar majoritatea nu fac diferenta...

drumuzik:

eu downloadam ceva de pe situl cod cu 50 kb/s

Danny-K inutil amice, baietii nu se obosesc sa citeasca ce au scris ceilalti pe forum sau cel mult citesc selectiv. Asa ca...

Guest adriansuciu
Posted

ARAD : 7 - 8 KB / s , de toata jena ... RDS ARAD sa va fie rusine .... :violent:

Guest xpander
Posted

Constanta # Tomis Nord :

0 - 8 KBps intre 08 00 si 01 00 /// rds cta 29 $ + TVA .

10 - 29 KBps intre 01 00 si 08 00 // daca ar merge asa si ziua as fi multumit.

In concluzie, rds e jalnic la servicii.. pica f des modemul.. degeaba suni.. toata chestia e sa te imprietenesti cu cei de la tehnic si sa-i suni pe telefoanele mobile, altfel nu-ti raspunde nimeni in veci. si chiar si asa, iti vor zice ca problema se va rezolva maine la 09 00 , ca la 22 00 nu mai lucreaza nimeni.. asa ca stai fara net si noaptea asta..

urasc rromania asta.. totul e de kko aici..

cum va merge astralul in Constanta ? media ziua si noaptea.. aveti limitare cum avem cei de la rds la 128 kbps ziua ? real jumate din 128 kbps..

cum mere metropolitanul pe astral ?

astept raspunsuri ! c ya !

ps : telefonia rds e .. sau nu e.. majoritatea timpului nu e.. desi netul merge.. calitativ e sub romtelecom.. multe intreruperi si pacanituri..

Posted

Pot sa ma laud? :P Adsl la 2048 Kbs/s... real descarc cu 256 KB/s!

tu ai vrut sa zici:

Pot sa ma laud? :P  Adsl la 2048 kbps... real descarc cu 256 Kb/s!
Posted

Sal allz...sunt din Cta...si imi merge cu 20-30kps...internu...si externu cu 15kps....(asta de obicei)cateodata merge nasol.... :(

Posted

In Constanta rds ul merge de tot kktul... aseara intre 00 30 si 08 00 nu am avut net.. am suant la rds toata noaptea... bine-nteles ca nu mi-a raspuns nimeni.. de ce ar face-o ? sunt doar un abonat... nu prieten sau ruda cu ei..

E VREUN ISP DE CALITATE IN CONSTANTA ? SI DACA DA, CARE ?

sa nu ziceti rds, ca rad si curcile de voi !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...