silversky Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Propus de SkyLorÐ.Pe langa produsele de baza,Coca Cola si Pepsi si-au largit gama de produse,oferind publicului diferite sortimente ale produsului lor principal - unele au avut succes,altele nu.Care din aceste noi sortimente v-a atras atentia? Preferati vreunul din ele?---------------Ca si sortiment nou,prefer Coca Cola Vanilla,dar din pacate am inteles ca nu se mai produce.Pepsi a avut (si are) o groaza de incercari in domeniul asta (se si vede ca gama lor,cel putin in Romania,e mult mai variata decat cea a Coca-Cola),dar multe din incercari sunt sortite esecului (vezi Pepsi Blue,acum Pepsi Gold...)
Adi.B Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Coca-Cola clasic (btw optiunea " Prefer produsele clasice Coca Cola/Pepsi" ar trebui impartita in Coca-Cola clasic si Pepsi Clasic)
silversky Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Coca-Cola clasic (btw optiunea " Prefer produsele clasice Coca Cola/Pepsi" ar trebui impartita in Coca-Cola clasic si Pepsi Clasic) Exista un poll in care poti sa alegi intre Coca Cola/Pepsi.Aici e vorba de sortimentele cu care cele doua companii au ales sa-si largeasca gama de produse.
Sensini Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 vanilla era ceva de el ... restul nu-mi plac ... prefer classic (ambele) si pepsi max (mai rar cola light)
D_Arkangel Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Parerea mea e ca mai trebuia obtiunea toate.Eu unu beau tot ce misca si e cola sau pepsi, fara nici o preferinta.
Burne Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Cherry Coke cel mai bun cola pe care l-am baut vreodata ( era coca-cola ) beau Coca-Cola light deobicei ( poate de fitza )
Guest Blaidy Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 cola/pepsi clasic dar mai beau si pepsi twist si gold
THuG-Radu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cola vanilla, dar pacat ca nu se mai produce. Ai uitat Pepsi X, ala e preferatu meu !
The Connection Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 le prefer pe cele clasice . Pepsi Gold nu prea e bun
Claw Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 le prefer pe cele clasice . Pepsi Gold nu prea e bun aceeasi parere + pepsi twist
Qui-Gon Jinn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Prefer produsele clasice Coca Cola/Pepsipepsi gold = disappointment