Jump to content
Stargate

Afli sigur 100%

Recommended Posts

Posted

pff da buna intrebare smile.gif) raspunsul poate fi prea larg din partea tuturora chiar daca situatia in sine e greu de intuit

ce as face eu ? hmm

pai avand in vedere ca nu am , primu lucru as face un testament smile.gif

dupa care imi fac repede o asigurare pe viata , sa le las urmasilor cat mai multa avere , daca nu oi mai fii macar sa aiba ceva de pe urma mea

i-as suna pe toti , as vb cu cei dragi , prieteni... si toti care mi-au fost alaturi , le-as zice tot ce simt , ce a insemnat viata asta pentru mine , ce mi-am propus , ce am realizat , ce regret ...

si in final asa pe ultimele ore / minute sa zic asa , cred as prefera sa le traiesc undeva retras,singur, just me undeva departe ...

in principiu cam asta cred ca ar fi...

smile.gif

Posted

Azi - acum e ora 10 am; afli sigur ca maine la aceeasi ora vei fi mort - brusc, fara dureri, instant.

Cum ti-ai petrece orele ramase? Ce ai face? sad.gif

pai... n-as crede prostia asta si mi-as continua viata biggrin.gif

presupunand prin absurd ca as crede-o... primele doua ore mi le-as petrece stand pe ganduri, surprins de veste. apoi as face rost de bani sa duc la indeplinire lucrurile pe care as visa sa le fac... as conduce un ferarri biggrin.gif , etc tongue.gif (raspuns superficial... chiar nu stiu cum as reactiona la astfel de veste)

Posted

as draga obi....as tongue.gif

ce rost are postul asta nu stiu . dar daca esti deja master gaming presupun ca nu aveai motiv sa faci spam . sau ai avea ?

sa mai completez partea cu dont know . pai cred ca asi incrca sa vad ce am . si asi incerca sa fiu calm oricum nu am altceva de facut . ceea ce ziceti voi ca faceti numai prostii. nu e bine . inloc sa iti petreci ziua cu prietenii tu o petreci in inchisoare . oricum cel mai mult asi plange . ca ma despart de cei dragi .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...