Diablo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 pff da buna intrebare ) raspunsul poate fi prea larg din partea tuturora chiar daca situatia in sine e greu de intuit ce as face eu ? hmm pai avand in vedere ca nu am , primu lucru as face un testament dupa care imi fac repede o asigurare pe viata , sa le las urmasilor cat mai multa avere , daca nu oi mai fii macar sa aiba ceva de pe urma mea i-as suna pe toti , as vb cu cei dragi , prieteni... si toti care mi-au fost alaturi , le-as zice tot ce simt , ce a insemnat viata asta pentru mine , ce mi-am propus , ce am realizat , ce regret ... si in final asa pe ultimele ore / minute sa zic asa , cred as prefera sa le traiesc undeva retras,singur, just me undeva departe ... in principiu cam asta cred ca ar fi...
RaifalM3n Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 sincer?? as comite 'un' viol cu gagica d l 4 pe ritm d manea apoi mas culca sa prostesc moartea )
Joop Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Azi - acum e ora 10 am; afli sigur ca maine la aceeasi ora vei fi mort - brusc, fara dureri, instant. Cum ti-ai petrece orele ramase? Ce ai face? pai... n-as crede prostia asta si mi-as continua viata presupunand prin absurd ca as crede-o... primele doua ore mi le-as petrece stand pe ganduri, surprins de veste. apoi as face rost de bani sa duc la indeplinire lucrurile pe care as visa sa le fac... as conduce un ferarri , etc (raspuns superficial... chiar nu stiu cum as reactiona la astfel de veste)
The Connection Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 as draga obi....as ce rost are postul asta nu stiu . dar daca esti deja master gaming presupun ca nu aveai motiv sa faci spam . sau ai avea ? sa mai completez partea cu dont know . pai cred ca asi incrca sa vad ce am . si asi incerca sa fiu calm oricum nu am altceva de facut . ceea ce ziceti voi ca faceti numai prostii. nu e bine . inloc sa iti petreci ziua cu prietenii tu o petreci in inchisoare . oricum cel mai mult asi plange . ca ma despart de cei dragi .