Jump to content
Stargate

Afli sigur 100%

Recommended Posts

Posted

Azi - acum e ora 10 am; afli sigur ca maine la aceeasi ora vei fi mort - brusc, fara dureri, instant.

Cum ti-ai petrece orele ramase? Ce ai face? sad.gif

Posted

idei tari ... creca m`as face cunoscut sa mor cunoscut ( imprastii boli ... dau foc scolii ... dau foc apartamentului niggarului de deasupra care ma omoara cu manele ... un viol 2 nu strica 19.gif )

Posted

crybaby2.gif eu personal cred ca as trece pe la toti cunoscutii si mi-as cere iertare pt toate rautatile facute; apoi o plimbare gratis cu avionu' in sensul E-V sa mai castig cateva ore si probabil o petrecere de adio...eu stiu?

Vreau sa ramana amintirea mea vesela si amuzanta... evil5.gifcool2.gif

Posted

Da ce ati face voi toti daca maine la ora 10 ati afla ca nu veti muri de fapt..dar sa aflati la ora 9:45...ia sa va vad tongue.gif(se considera ca voi ati facut ce ati zis ca faceti smile.gif )

Posted

cred ca.... it's a hard question :|

cred ca as fura 52 de crini de la vecina din curte si i-as da mamei...

mi-as scrie testamentul...

iar ce a mai ramas, as sta cu prietena, macar sa mor fericit smile.gif

tiphat.gif

Posted

as fura o masina, as pune un cd cu toate melodiile mele preferate si as goni pe autostrada pana se decojeste vopseaua de pe masina sau pana cand primul stalp e al meu...

sau m'as duce la toate persoanele care m'au deranjat si le'as bate sau mai rau qleft1.gif

sau m'as droga, sau ma's face violator in serie, ca e la mare cautare biggrin.gif , sau ceva ce nu as face in mod normal de teama de a nu'mi strica viata, dar cand nu ai nimic de pierdut, iti permiti multe wink.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...